Instagram vil legge Layout til Stories for å lage collager innfødt

Instagram forbereder en radikal endring i kameraet ditt, i hvert fall når det gjelder utformingen av dette, men ting kan gå lenger. Selv om mote for collager har passert litt, er det nå når Instagram kommer til å legge Layout til Stories innfødt.

Etter vår mening er det et alternativ som kommer litt sent, men nå som det er gjort, vil det lette og forbedre innholdet til milliardene brukere som bruker Instagram Stories til daglig.

Men du vet fremdeles ikke hva Layout er. Vel, det er en app utviklet av Instagram som tillater det lag originale collager raskt og enkeltDet er også gratis.

Slik fjerner du søkeforslag på Instagram

Det sosiale nettverket har forskjellige applikasjoner som eies utelukkende for bruk i dets sosiale fotograferingsapplikasjon, for eksempel Boomerang, en applikasjon for å lage kort loop videoer og de varer det minste som Instagram tillater: 3 sekunder.

Instagram TV, også kjent som IGTV, er en annen Instagram-applikasjon som opprinnelig var separat, og nå går de hånd i hånd i den samme appen.

Vel, noe som er dette som vil skje med Layout. Den eksklusive appen for å lage collager nå vises naturlig når du åpner Stories-kameraet. På denne måten kan vi enkelt lage collager og publisere flere bilder uten å bruke en ekstern app av typen Canva.

Bilde - Instagram vil legge Layout til Stories for å lage collager innfødt

Selvfølgelig Layout er tilgjengelig for både Android og iOS, men det som er ukjent er hvilket operativsystem oppdateringen vi kommenterer vil komme før.

Fordi det første vil være å utstyre Instagram-apper med den nye designen til Stories-kameraet, og med det, introdusere andre endringer som å legge til Layout, blant andre.

For øyeblikket det er alt som er kjent, gjenstår det bare å vente på Instagram gjør den offisiell i oppdateringsform og Vi kan opprette collager med Layout innfødt.

Tjener du penger for å ha mange følgere på Instagram?

Hva synes du om neste Instagram-oppdatering? Synes du det er en god idé å legge Layout til kameraet innfødt?