Instagram vil legge til et chat-klistremerke til Stories for å delta i gruppesamtaler

Instagram Den får flere og flere funksjoner, og nå søker den å forene den Stories, en av de mest populære, med gruppesamtaler, som er mye mindre brukt.

For dette vil du legge til en chat-klistremerke som lar oss bli med i gruppene fra historiene.

Den enorme populariteten til WhatsApp i Spania er kanskje den skyldige at Instagram lite brukes i samtaler mellom flere mennesker, men nå vil det være lettere opprette åpne grupper som alle kan være med på.

Chat-klistremerket vil være tilgjengelig for historiene i fremtiden, og alle som ser det du kan klikke på den for å gå inn i gruppen at vi har tildelt det.

Vi må selvfølgelig huske at grensen til Instagram-medlemmer i samtaler er 31 personer.

Instagram klipper ikke lenger Stories på 18: 9-skjermer

Instagram har nylig lagt til kjøps- og donasjonsfunksjoner, men det jobber fortsatt med nyheter.

I dette tilfellet har det vært Jane Manchun Wong, en ekspertingeniør i analyse av applikasjoner, som har vist på Twitter dette nye utvikle klistremerke:

Bilde - Instagram vil legge til et chat-klistremerke til Stories for å delta i gruppesamtaler

For øyeblikket er det ingen dato for ankomst av chat-klistremerket, men nylig mottok Stories spørreskjemaer, og det er sannsynlig at Instagram søker å oppmuntre til samtalegrupper som bruker dette nye “klistremerket”.

Hvis vi legger til redesignet til Facebook Messenger, er det klart at Mark Zuckerbergs selskap satser på meldinger.

Vi ser for oss at chat-klistremerke vil ankomme kl Instagram-historier uten forhåndsvarsel, som vanlig i applikasjonen, og fra det øyeblikket vil det være lettere for alle å bli medlem av gruppesamtaler offentlig.

Facebook Messenger, Instagram og WhatsApp vil tillate sending av meldinger på en enhetlig måte

Synes du chat-klistremerket er nyttig i historiene? Vil du bruke det ved siden av bestevennefilteret slik at bare nære mennesker kan bli med i chatgruppen din?