Instagram vil tillate å etablere en minimumsalder for å gå inn i profilene

Instagram forbereder et system for å etablere minstealder av brukere som kan få tilgang til en spesifikk profil, ikke bare globalt, men også for besøkende fra hvert land.

Ideen gir mening spesielt for merke- og firmaprofiler. For eksempel kan Instagram-kontoen til et action-videospill sette minimum 16 år for brukere å se deres profil, bilder og historier, mens en skrekkfilm kan gå opp til 18 år.

Instagram har ennå ikke aktivert minstealder, men vi har allerede noen detaljer takket være Twitter av Jane Manchun Wong, en kinesisk ingeniør som analyserer koden til mange apper for nyheter som er i utvikling:

Bilde - Instagram vil tillate etablering av en minimumsalder for å gå inn i profilene

For en tid tilbake begynte Instagram å utvise barn under 14 år fra sitt sosiale nettverk, og nå ser det ut til å være villig til å bedre administrere ungdommer som har en konto, men ennå ikke er myndige.

Noe som bekymrer spesielt merkevarer, som til slutt er de som genererer inntekter ved å betale for reklame på Instagram.

Et tydelig eksempel er mulighet for å stille en annen minstealder avhengig av land. Noen steder er flertallsalderen nådd med 21 år i stedet for 18 år, og også aldersvurderingen av innholdet spiller inn.

For eksempel kan en film ha forskjellige aldersvurderinger i USA, Japan og Europa, i tillegg til at noen land som Tyskland eller Australia vanligvis er mye strengere.

I tilfeller som dette, a Instagram-profilen kan være skjult for de som ikke er minstealder spesifisert av lederen din i konfigurasjonen.

Som et sosialt nettverk er målet på Instagram vanligvis å oppnå beryktethet, så minimumsalderen for å se profilene vil sikkert svare til lovkrav, og vil sjelden bli brukt av andre grunner.

Egentlig har Instagram allerede veldig strenge forbudte fotoregler, som utelukker nakenhet, vold og hatefulle ytringer, så vi snakker ikke om et system til moderat innhold.

Den nye funksjonen er under utvikling, vi vet ikke når den vil bli utgitt, eller hvis du vil motta endringer før du gjør det, og til og med kan kastes hvis det ikke fungerer som forventet.

Selv om vi tror at minimumsalder på Instagram-profiler vil trolig bli lite brukt, er en nyttig funksjon i visse tilfeller, og som kan unngå kontroverser med det sosiale nettverket i fremtiden.

Hvordan få filteret “hvilket dyr ser du ut” på Instagram

Hva synes du om denne avgjørelsen? Tror du en minimumsalder er nødvendig i Instagram-profiler hvis vi tror at deres regler allerede er veldig restriktive?