Uncategorized

Instagram vil tillate oss å bestemme hvem som kan kommentere bildene våre

Instagram Det vokser med sprang og grenser, og det er ingen som kan benekte det. En av grunnene er de konstante oppdateringene den mottar. Enten i sin interne drift eller i retningslinjene. Denne som vi skal snakke om i dag har virket veldig interessant for oss. Instagram lar deg bestemme hvem som kommenterer bildene våre, og dermed gi oss mer kraft. Nyhetene er absolutt veldig saftige, og du kan ikke savne dem under noen omstendigheter.

Instagram lar deg bestemme hvem som kommenterer bildene våre

Det er noe som hadde spurt om for en stund siden. For å ha mer kontroll over kontoen vår, og derfor materialet vi laster opp. Det er ikke hyggelig at noen kan komme å si latterlig om noe vi har lastet opp. For det første fordi det plager oss alle og for det andre, det gjør at du føler deg usikker. Vi ønsker alle å sende inn huset vårt, ikke sant? Vel, velkommen.

Instagram lar deg bestemme hvem som kommenterer bildene våreInstagram lar deg bestemme hvem som kommenterer bildene våre

Instagram Det har allerede mer enn 800 millioner månedlige brukere. Noe som oversetter til et enormt beløp som ikke bare publiserer, men kommenterer. For å gi oss statusen i våre domener. vi kan bestemme hvem som kommenterer og, blokkerer hvem vi ikke ønsker å kommentere. På denne måten vil vi fjerne trollene og junkiene med ett slag.

Nyheten stopper ikke her, siden vi også vil ha muligheten til rapporter anonymt. Dette tiltaket vil være spesielt nyttig når vi er i en video, og vi ser at ting går ut av kontroll. Du må alltid prøve å hjelpe andre. spesielt mot mennesker som ikke har skrupler.

Så vi håper du utnytter denne nyheten godt og forteller oss om den. Synes du det er nyttig? Liker du det? Husk at du kan finne oss på Google+, og vi vil at du skal være en del av samfunnet vårt.

Ha en fin dag og takk for at du leste!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK