Instagram vil tillate tagging i videoer

Inntil nå var det mest normalt å kunne tagg folk på bilder der det dukket opp, vel, nå Instagram gir oss muligheten til tagg på videoer.

Det er en funksjonalitet som snart vil se lyset og som for øyeblikket er en åpen hemmelighet, siden det er testet i a kjent Instagram-konto å fortsette med de interne testene og utvikle verktøyet til det er perfekt.

Hva er Huawei Video, og hvordan brukes den?

Nå kan du tagge profiler på Instagram-videoer

Bilde - Instagram vil tillate tagging i videoer

At videoen er moteriktig, den er tydelig, og at videoen er et flott verktøy for å nå flere publikum, er det også tydelig. Nyheten kommer med funksjonene som kan oppstå fra videoer på instagram, det mest normale er å dele den eller tagge hovedpersonene enten i kommentarer eller i biografen til videoen.

Nå kommer alt til å snu, og er at, internt, tester Instagram muligheten for tagg også på videoer, som om det var et vanlig bilde.

YouTube for Android gir problemer når du beveger deg fremover eller bakover i videoer

Dette faktum har en særegenhet, og det er det dette er ikke statiske etiketter som på bildene, men når vi ser en video på Instagram, kan vi klikke på den og det vises en svart etikett som sier: “Folk tagget i denne videoen”.

Hvis vi klikker på denne svarte etiketten, tar den oss til en side der etikettene vises i det innholdet.

Bilde - Instagram vil tillate tagging i videoer

Folk som er tagget i en video vil motta et varsel, men nevnt innhold vil ikke vises i etikettdelen, slik det skjer med bildene.

Tatt i betraktning det enorme potensialet og styrken til videoinnhold i Instagram, sikkert denne nye funksjonen av tagg på videoer, det tar ikke lang tid å vises. For øyeblikket er vi fornøyd med etikettene på bilder mens vi venter på neste instagramoppdatering.

IGTV, Instagram-videoplattformen for å konkurrere med YouTube

Via: Techcrunch

Hva synes du om etikettene i videoene? Tror du Instagram bør forbedre andre aspekter før du slipper nyheter?

Tabla de contenidos