Instagram vil varsle deg når du prøver å legge ut en motbydelig kommentar

Det virker klart Instagram ønsker å bli et roligere sosialt nettverk enn nå, og et av tiltakene som er sluppet er det på kort tid Gi beskjed til brukeren når du prøver å legge ut motbydelige kommentarer på andres profil.

Kommentarer er en av de viktigste delene av Instagram, fordi brukerne interagerer og nevner slik at andre profiler svarer med tekst eller en emoji, men de ønsker å forbedre seg for å unngå dårlig klingende ord.

Hva denne funksjonaliteten i utgangspunktet vil prøve er unngå å skrive en motbydelig kommentar, som Instagram vil oppdage og advare ved hjelp av en liten tekst til brukeren, selv om sannheten er at den ikke vil hindre dem i å publisere den senere.

Kunstig intelligens vil gjøre resten

Du lurer kanskje på, hvordan vet Instagram at det du har skrevet for å kommentere kan inneholde et ekkelt ord? Nøkkelen er i kunstig intelligens, vil du kunne finne ut når noen kan poste en stygg kommentar.

Slik vet du hvem som har blokkert deg på Instagram

Selv om det ikke vil forhindre det, vil det advare brukeren om at Instagram er et støttenettverk og at det er rapportert om lignende kommentarer til den som skal publiseres, noe som betyr at du risikerer at den også vil ende opp med å bli oppsagt.

Av dette visste vi allerede noen data, men det er at det nå vises nye bilder om hvordan de skal implementeres og vises for brukere. det observeres det før du klikker på “publiser”, vises en advarsel Hvis du fortsatt vil publisere kommentaren.

Bilde - Instagram vil varsle deg når du prøver å legge ut en motbydelig kommentar

Meldingen vises hver gang du skriver noe motbydelig eller ubehagelig, så du vil sannsynligvis tenke deg om to ganger før du gjør det, enda mer når du vet at du risikerer å bli rapportert, og hvis det skjer kan det få en rekke konsekvenser.

Det som er sikkert er det vil føre til at mange mennesker reflekterer Ja, det er nødvendig å komme med den kommentaren eller ikke, noe som allerede er betydelig, siden mange motbydelige kommentarer kan lagres i profilene for mennesker, hvis dette skjer, ville målet oppnådd.

I alle fall er bruken av kunstig intelligens teknologi ikke noe nytt på Instagram fordi det allerede er brukt i publisering av bilder, videoer og annet innhold, dette er enda et skritt i arbeidet med å forbedre Instagram for å gjøre det til et mildere nettsted.

Anti-trakasseringstiltak

Bortsett fra den forrige nyheten, forbereder Instagram også et annet interessant tiltak som vil tjene som hjelpe trakasserte mennesker på det sosiale nettverket, noe som Instagram ønsker å avslutte, så det vil være et godt tillegg siden mange foretrekker å ikke blokkere profilen eller til og med rapportere en publikasjon.

Det handler om “begrense” -funksjonenHva det vil gjøre er at når en person begrenser en profil, kommentarene til nevnte bruker kan bare være synlige av seg selv, så personen som vil motta dem, vil ikke se dem.

Bilde - Instagram vil varsle deg når du prøver å legge ut en motbydelig kommentar

På samme måte vil brukeren ha muligheten til at nevnte kommentarer kan sees av andre mennesker hvis de godkjenner dem, i tillegg vil en person som han har begrenset ikke se når du er aktiv på Instagram, eller om han har sett dine private meldinger.

Det er klart at det sosiale nettverket ønsker å utrydde alle disse problemene Og hvilket bedre mål enn de to vi har snakket om, selv om det fremdeles vil måtte vente litt.

Jeg mener, for Instagram for å advare om at den prøver å legge ut en motbydelig kommentar og begrensningsfunksjonen er lagt til, det er ingen offisiell utgivelsesdato, men forhåpentligvis vil funksjonaliteten snart være tilgjengelig i appen for iOS og Android.

Kan du Instagram høre på samtalene dine?

Tabla de contenidos