Instagram vil vise oss publikasjoner av påvirkere som vi ikke følger

Instagram skylder sin berømmelse, nesten helt sikkert, til merkevarer og påvirkere, det er grunnen til at det sosiale nettverket nå har bestemt seg for Vis også innlegg fra innflytelsesrike brukere vi ikke følger.

Det sosiale nettverket med ansvar for Mark Zuckerberg vil lære oss publikasjoner utydelig, det vil si om vi følger disse menneskene eller ikke. Men dette har en liten skrift, og det er det vi kommer til å fortelle deg nå.

Lekede personopplysninger om kjendiser og Instagram-påvirkere

Det handler ikke om publikasjoner eller Historier uten rim eller grunn, nei. Vi henviser til annonsørinnlegg, det som kommer til å være kunngjøringer fra påvirkere, både i historiene og i fôret til det sosiale nettverket.

Situasjonen er litt mer sammensatt, siden det ikke vil være påvirkerne som “promoterer” disse publikasjonene, men annonsørene.

Bilde - Instagram vil vise oss publikasjoner av påvirkere som vi ikke følger

Publikum som et merke kan nå, dobler seg. Siden kampanjer hittil bare nådde tilhengere av de innflytelsesrike brukerne, og nå nådde de alle.

Instagram har gjort noen endringer, og for at et merke skal fremme publiseringen av en influencer i Stories-format eller i feeden, vil det være den innflytelsesrike brukeren som må gi samtykke med en enkel justering:

  1. Gå til Avanserte innstillinger fra Instagram-appen.
  2. Velg alternativet som lar annonsører dele innholdet sitt i form av en kampanje.
  3. Nå vil Instagram allerede vise publikasjonene til påvirkerne som vi følger og de som ikke gjør det.

Innflytelsesinnlegg begynner å vises i strømmen I løpet av de neste ukene. Når det gjelder de promoterte publikasjonene av påvirkere i Stories, vil Instagram vise dem for oss de kommende månedene.

Det er mer enn tydelig at Instagram skyldes brukerne sine, og fremfor alt, påvirkerne. Så mye at det sosiale nettverket opprettet spesielle kontoer for dem. I dem er det filtre for direktemeldinger, mer informasjon om kontoen og flere detaljer, personlige etiketter osv.

Men denne siste Instagram-lanseringen likte ikke så mye, for tiden det er for mye promotert innhold på det sosiale nettverket slik at nå også viser Instagram promoterte publikasjoner av påvirkere. Og for å toppe det, vil det vise dem om du følger brukerne eller ikke.

For øyeblikket har vi noen uker med avslapning, til tiden kommer Instagram vis alle brukere innflytelsesinnlegg.

Farvel “påvirkere”: Instagram vil eliminere følgere og falske likes