contadores Skip to content

Installasjonen av iOS 10.3 tar mye lenger tid å fullføre

iOS 10-installasjon

Lanseringen av iOS 10.3 Det har introdusert noen veldig interessante endringer på iPhone, iPad og iPod Touch. Fra sikkerhetsrettinger til funksjoner som Find My AirPods.

Nylig har en Apple-ingeniør som jobber med utvikling av iOS avslørt en ny nyhet til stede i det interne systemet til iOS 10.3, og det gjør enheter utfører operasjoner raskere.

Som rapportert av Apple-ansatte gjennom Twitter, selskapet har redusert varigheten av animasjonene i iOS 10.3.

Fra The Verge mener at denne endringen kan skyldes et forsøk på å løse problemene med animasjonene som Chris Pirillo tidligere rapporterte. Disse problemene fikk animasjoner til å bremse programvarens interne system.

iOS 10-installasjon

Installasjonen av iOS 10.3 er lengre, men systemet er raskere

Selv om resultatet lar operasjoner løpe mye raskere, er det ikke den eneste iOS 10.3-endringen som har forårsaket en mye lengre installasjon enn vanlig.

Overgangen til det nye filhåndteringssystemet, kjent som APFS, er en av de skjulte innovasjonene som alle overser, men som fortsatt er en av de største endringene i iOS 10.3.

iOS 10

APFS erstatter det gamle HFS + filhåndteringssystemet (som har eksistert i over 30 år) og er en annen grunn til at installasjonen av iOS 10.3 tar lengre tid enn normalt.

Som vi er godt informert om via 9to5mac, inkluderer oppdateringen til iOS 10.3 på iPhone, iPad og iPod Touch mange endringer i måten data lagres på mobile enheter, og det tar tid. Dette er grunnen til at iOS 10.3 tar så lang tid å installere.

Har du allerede oppdatert iPhone og iPad til iOS 10.3? Hva synes du om endringene Apple har gjort? Har du lagt merke til at installasjonen tar lengre tid enn normalt?