Interessant konsept med Safari Mobile for iOS 7

Gjennom månedene med venting har vi sett mange konsepter av iOS 7. Og selv om vi i morgen ser det virkelige aspektet av Apples nye mobile operativsystem, har vi i dag sett på et tysk nettsted nytt konsept fokusert på Apples nettleser, Safari.

iOS-711

Først av alt viser vi deg videoen som de har laget på det aktuelle nettet og viser konseptet deres med Safari for iOS 7.

Nytt søke- og adressefelt

Forhåpentligvis vil det fulle potensialet i Googles søk bli implementert i adressefeltet til Safari, slik det skjer i OS X, eller i det minste er det hva de tror på nettet som har laget dette konseptet. Det er også sannsynlig at siden designen er gjort av Jony Ive, vil adressefeltet se nytt ut. I dette konseptet ser vi hvordan de vurderer at adressefeltet kan være guttene til Appleme.de. I denne designen eliminerer de bunnlinjen og integrerer knappene for deling og favoritter i topplinjen.

Oversikt-fanen i oversikten over dashbordet

I dette konseptet med Safari for iOS 7 er det også implementert en ny måte å bytte mellom faner. I dette tilfellet er det nåværende vinduet alltid større, og resten av de åpne vinduene i nettleseren er justert på en liten måte under det. Hvis det er mer enn tre faner som er åpne samtidig, kan du bla gjennom dem med en enkel venstre eller høyre bevegelse. Hvis du drar en fane ned, kan vi lukke den.

Bokmerke beskrivelse

ArtikelBild1

Bokmerker endrer også måten de vises i dette Safari for iOS 7. -konseptet. I det vises bokmerker som et veldig visuelt og justert rutenett. For å komme til listen over bokmerker, i stedet for å ha den øverst, vil det gjøres ved å gestikulere til venstre. Hvis du vil legge til en side i favoritter, kan du klikke på favorittvisningen eller klikke på plustegnet øverst til høyre på den åpne siden.

Bevegelser

Som du har kunnet oppdage i de forrige funksjonene, gutta fra Appleme de har integrert mange flere gester i konseptet sitt med Safari for iOS 7. Så med en enkel gest til venstre eller høyre kan du gå tilbake eller fremover, akkurat som vi gjør med Mac-musen. Sveip med to fingre til siden ua en annen vi kunne bytte mellom åpne faner. Selvfølgelig vil de nye bevegelsene bli lagt til de som allerede er kjent, som “Klem for å zoome”.

konklusjon

Når de kommenterer Appleme.de, er det svært usannsynlig at Safari som vil bli presentert i morgen på WWDC 2013, ligner konseptet de har laget, men noen av ideene som ble gitt ville imidlertid forbedre Apples nettleser.

Det er som det måtte være, i løpet av mer enn 24 timer vil vi etterlate tvil. Ikke gå glipp av morgendagens grunntoner med iPadizate.

Vil du følge Keynote WWDC 2013 bor hos oss?

Se Keynote WWDC 2013 live

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!