IOS 10.1 Beta tilgjengelig for iPhone og iPad

IOS 10.1 Beta tilgjengelig for iPhone og iPad

I dag har de første bildene av en iPhone 7 som kjører iOS 10 Jailbreak kommet fram. Interessant har Apple umiddelbart gitt ut en ny beta-oppdatering for iOS 10.1 for iPhone, iPad og iPod Touch.

Dobbelt kamera (1)

Den nye Beta-versjonen inkluderer en Stående modus for dobbeltkamera iPhone 7 Plus. Denne modusen er designet for å etterligne typen dybdeskarphet for bilder som er tatt med en DSLR, med fokus på motivet foran og uskarpe bakgrunnen.

beta

For å oppnå denne effekten kameraets innebygde bildeprosessor skanner en scene ved hjelp av læringsteknikker for å gjenkjenne mennesker som vises på fotografiet. Dette er en veldig interessant utvikling for iPhone 7 Pluss dobbeltkamera, og dette er bare begynnelsen. Det doble kameraet og dets vidvinkellinser og fotografiske linser er i stand til å gjøre fantastiske ting.

Dual Camera (5)

Ny portrettfunksjonalitet rykte om å bruke en teknologi anskaffet takket være LinX-selskapet som Apple kjøpte for en tid tilbake.

Dual Camera (3)

På den annen side er denne modusen i Betafase, altså Apple må fortsatt jobbe hardt med det. Denne funksjonen krever rikelig med belysning og riktig fokus, samt den nøyaktige avstanden mellom objekter for å fungere normalt.

Dual Camera (2)

Det er andre nye funksjoner i iOS 10.1 Beta-oppdateringen for iPhone og iPad. Systemstabilitet er forbedret og noen bevegelsesfeil er rettet. Utviklere vil nå ha tilgang til de barometriske dataene for iPad Air 2, iPad Mini 4 og iPad Pro.

Du kan laste ned Beta-versjonen av iOS 10.1 fra Apple Developer Center, så lenge du er registrert.

Kilde | MacRumors