iOS 10.1: B√łr du oppdatere iPhone eller iPad?

iOS 10.1: B√łr du oppdatere iPhone eller iPad?

Apple har oppdatert iOS 10 igjen, og denne gangen er det en stor oppdatering: iOS 10.1.

I betafasen snakket vi allerede om alle nyhetene om iOS 10.1, men for å oppsummere litt tilbyr den nye versjonen stabilitetsforbedringer, feilrettinger, en ny justering for effekten av iMessage og en ny Stående modus til iPhone 7 Plus.

iOS 10 (3)

Men‚Ķ Er det verdt √• installere den nye iOS 10.1-oppdateringen? B√łr du oppdatere iPhone eller iPad?

Hvem er iOS 10.1 utviklet for?

I motsetning til det mystiske og rare unntaket av iOS 10.0.3 (for iPhone 7), iOS 10.1 er designet for alle enheter som er kompatible med iOS 10. Dette involverer iPhone 5 og nyere modeller, iPad Air og senere modeller, og 6. generasjon iPod Touch.

Når det er sagt, den viktigste endringen i iOS 10.1 er eksklusivt for iPhone 7 Plus og det doble kameraet. Derfor, hvis du ikke har en annen modell enn iPhone 7 Plus, har du ingen spesifikk grunn til å oppdatere.

iOS 10

Ja, den nye iOS 10.1-versjonen l√łser noen mindre problemer og feil, men Hvis enheten din fungerer riktig, b√łr du ikke m√•tte oppdatere den med en gang.

P√• den andre siden, Hvis iPhone eller iPad har problemer med √• motta (eller sende) iMessage chat-effekter, kan det hende du er veldig interessert i √• oppdatere til iOS 10.1. Denne versjonen inneholder et nytt alternativ i Innstillinger som lar deg spille animasjonene i iMessage selv n√•r alternativet ‚ÄúReduce motion‚ÄĚ er aktivert, og dette alternativet har skapt mange problemer for iOS 10-brukere i denne forbindelse.

Hvordan laste ned iOS 10.1 på iPhone, iPad og iPod Touch

Det er enkelt å oppdatere iPhone eller iPad til iOS 10.1. Du må ganske enkelt få tilgang Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering og manuelt installere iOS 10.1. På den annen side kan du også oppdatere via iTunes ved å koble iPhone / iPad til PC / Mac gjennom USB-porten.

IOS-oppdateringer varierer i st√łrrelse, avhengig av hver enhet. I dette tilfellet har iOS 10.1 200 MB (iPod Touch) og 1,6 GB (iPhone 7 Plus).

Spor | Forbes