contadores Skip to content

iOS 10.1: Bør du oppdatere iPhone eller iPad?

Apple har oppdatert iOS 10 igjen, og denne gangen er det en stor oppdatering: iOS 10.1.

I betafasen snakket vi allerede om alle nyhetene om iOS 10.1, men for å oppsummere litt tilbyr den nye versjonen stabilitetsforbedringer, feilrettinger, en ny justering for effekten av iMessage og en ny Stående modus til iPhone 7 Plus.

iOS 10 (3)

Men… Er det verdt å installere den nye iOS 10.1-oppdateringen? Bør du oppdatere iPhone eller iPad?

Hvem er iOS 10.1 utviklet for?

I motsetning til det mystiske og rare unntaket av iOS 10.0.3 (for iPhone 7), iOS 10.1 er designet for alle enheter som er kompatible med iOS 10. Dette involverer iPhone 5 og nyere modeller, iPad Air og senere modeller, og 6. generasjon iPod Touch.

Når det er sagt, den viktigste endringen i iOS 10.1 er eksklusivt for iPhone 7 Plus og det doble kameraet. Derfor, hvis du ikke har en annen modell enn iPhone 7 Plus, har du ingen spesifikk grunn til å oppdatere.

iOS 10

Ja, den nye iOS 10.1-versjonen løser noen mindre problemer og feil, men Hvis enheten din fungerer riktig, bør du ikke måtte oppdatere den med en gang.

På den andre siden, Hvis iPhone eller iPad har problemer med å motta (eller sende) iMessage chat-effekter, kan det hende du er veldig interessert i å oppdatere til iOS 10.1. Denne versjonen inneholder et nytt alternativ i Innstillinger som lar deg spille animasjonene i iMessage selv når alternativet “Reduce motion” er aktivert, og dette alternativet har skapt mange problemer for iOS 10-brukere i denne forbindelse.

Hvordan laste ned iOS 10.1 på iPhone, iPad og iPod Touch

Det er enkelt å oppdatere iPhone eller iPad til iOS 10.1. Du må ganske enkelt få tilgang Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering og manuelt installere iOS 10.1. På den annen side kan du også oppdatere via iTunes ved å koble iPhone / iPad til PC / Mac gjennom USB-porten.

IOS-oppdateringer varierer i størrelse, avhengig av hver enhet. I dette tilfellet har iOS 10.1 200 MB (iPod Touch) og 1,6 GB (iPhone 7 Plus).

Spor | Forbes