iOS 10.1 Hide a Horrible Surprise …

For bare en uke siden slapp Apple iOS 10.1 for iPhone, iPad og iPod Touch. Den siste versjonen av Apples mobile operativsystem tilbyr noen veldig interessante funksjoner som Portrait Mode for iPhone 7 Plus og det doble kameraet, men det skjuler også en ikke så hyggelig overraskelse …

Vi lanserte nylig et veldig kontroversielt spørsmål til leserne våre: Bør du oppdatere iPhone / iPad til iOS 10.1 ?. Og hvis du ikke har en iPhone 7 Plus, det er ikke mange grunner til å oppgradere til iOS 10.1 bortsett fra tradisjonelle feilrettinger og stabilitetsforbedringer.

iPhone 7 2

Til dette kan vi legge til problemene med Inkompatibilitet med tredjepartsapplikasjoner (som WhatsApp, som gir mange hodepine) og en ny overraskelse som du er i ferd med å finne ut …

Hvilken ubehagelig overraskelse skjuler iOS 10.1?

Det viser seg at iOS 10.1 er det slette helsedata på iPhone. Ja, ja, slik du leser det. Mange brukere har rapportert om dette problemet gjennom Apples sosiale nettverk og fora.

Helse

Noen brukere forsikrer at de har brukt timer på å snakke i telefonen med Apple teknisk service (som vanligvis er utmerket, vi vil ikke bli lei av å gjenta det) uten å klare å løse problemet.

Vær forsiktig med å installere iOS 10.1!

Etter installasjonen av iOS 10.1 på iPhone går dataene fra Health-applikasjonen (aktivitet, søvn, ernæring …) tapt, ikke en gang tvungen omstart eller fabrikkgjenoppretting løser denne “ekstraordinære” overraskelsen som iOS 10.1 gjemte.

Sannsynligvis Apple skynder seg å gi ut en ny versjon (iOS 10.1.1) å fikse denne feilen. La oss håpe at helsedataene til brukerne av iOS 10.1 ikke har gått tapt for alltid, siden helsen til mange av dem kan stå på spill.

Hadde du problemer med helse-appen etter installasjonen av iOS 10.1? Hjelp oss å hjelpe andre lesere ved å dele opplevelsen din.

Kilde | Forbes