iOS 10.2: de 3 mest ubehagelige overraskelsene til denne nye versjonen for iPhone og iPad

I løpet av tre måneder har iOS 10 og alle oppdateringene hatt mer å snakke om enn alle tidligere versjoner av iOS til sammen. Og ikke alltid for godt.

Hvis du slutter å tenke nøye, prøver Apple for hardt å reparere feilene som etterlater de nye versjonene av iOS 10.

Det er allerede 6 iOS 10-oppdateringer som selskapet har gitt ut!

iOS 10

For å gjøre vondt verre, er iOS 10.2.1 allerede i testprosessen. Hvorfor? Fordi mine damer og herrer, iOS 10.2 inneholder noen veldig ekle overraskelser som ikke alle ønsker å ha på iPhone eller iPad …

Første overraskelse: feilen med batterikalibrering i iOS 10.2

Husker du den alvorlige feilen på batteriet i iOS 10.1.1 som jeg delte i november? Også, Apple har ikke løst dette problemet, og det blir verre.

Dette er et problem som forårsaker mange iPhone- og iPad-modeller slås av på 30% (eller litt lavere prosentandel) på grunn av et dårlig forhold mellom batteriets programvare og maskinvare.

IPhone-batteri

Som rapportert til oss via Forbes, har den kinesiske forbrukerforeningen allerede gitt en alvorlig advarsel til Apple, hvor han nevner at “selskapet ikke klarer å gi grunnleggende forbrukerbehov og rettigheter for trådløs kommunikasjon.”

Og fra Apple, De fortsetter å insistere på at denne feilen bare påvirker batteriene til iPhone 6s og iPhone 6s Plus.. Ingenting er lenger fra virkeligheten, nesten alle modeller bortsett fra iPhone 7 og iPad Pro er berørt.

Andre overraskelse: telemetrien til iPhone og iPad

Telemetry er teknologien som er ansvarlig for å måle de fysiske elementene (maskinvare) og sende informasjonen til systemoperatøren (maskinvare).

Vel, det viser seg at programvarens sporingstelemetri er implementert i iOS 10.2 og ikke ble nevnt i utgivelsesbeskrivelsen.

iPhone Raise to Wake

Apple bekreftet integrasjonen av telemetriverktøyet med iOS 10.2 på alle enheter, enten de er berørt av feilen eller ikke.

Hva er overraskelsen da? At telemetriverktøyet ikke har rettet opp problemet. Hva mer, og her kommer de sterke, Sender data fra batterirelatert programvare til Apples servere. Uten offisiell varsel!

Tredje overraskelse: EarPods og mikrofonfeil

Et annet av problemene med iOS 10.2 på iPhone (og iPad) som er rasende for flertallet av brukerne i Apple-fora, er EarPods mikrofonfeil under samtaler.

Avslutt og start av samtalen (med EarPods tilkoblet) løser midlertidig denne forferdelige feilen. Men selv å gjenopprette iPhone / iPad slutter ikke å skje.

EarPods Lightning

Uansett, for rekorden, er iPadizate-teamet av forfattere ganske fornøyd med ytelsen til iOS 10.2 på iPhone 6s, iPhone 7, iPad Air 2 og iPad Pro. Men vi var frustrerte overfor leserne våre og deres kontinuerlige rapporter.

For å fullføre, takk Apple for at du har tilbudt oss den nye paella-emojien som ødelegger kalibreringen av batteriet og EarPods på iPhone og iPad på vei …