iOS 10.2: iTunes-sikkerhetskopier er 1000 ganger tryggere

Apple har endelig forbedret sikkerhetsbeskyttelsen sin med iOS 10.2. Den siste versjonen av Cupertino-selskapets mobile operativsystem har kryptert iTunes-sikkerhetskopier slik at nå er de opp til 1000 ganger tryggere.

For et par uker siden snakket vi om hvorfor iOS 10 er enklere å hacke. Mye av skylden ligger på iTunes-sikkerhetskopier, som bruker en algoritme kjent som SHA256.

iTunes

Så nå tar det 1000 ganger mer energi og iterasjoner å hacke passordet til iOS 10.2-sikkerhetskopier sammenlignet med iOS 10.1.1. Eller det er i det minste hva iMazing-eksperter sier.

Forbedring av iOS 10.2-kryptering

Krypteringsverktøy for Apples iTunes-sikkerhetskopiering har forblitt stort sett de samme siden iOS 4. Med utgivelsen av iOS 10 gjorde selskapet en avgjørende endring som teoretisk tillot hackere Få tilgang til passord på bare 3 timer.

iTunes

Raskt løste selskapet til det bitte eplet problemet med iOS 10.1. Men nå, med iOS 10.2, er iTunes-sikkerhetskopier mye mer beskyttet til glede for iPhone- og iPad-brukere.

IOS versjon 10.2 er fortsatt på betafase for utviklere. Den andre versjonen ble nylig utgitt.

Til slutt er det viktig å merke seg det iOS 10.2 vil introdusere mange andre nye funksjoner på iPhone, iPad og iPod Touch: nye Unicode 9.0 emojis, en widget for Video-appen, redesignet Apple Music UI, SOS-funksjonalitet, TV-app, en bakgrunnseffekt for iMessage og mye mer.

iOS 10

Tror du iTunes-sikkerhetskopier er trygge? Er iOS tryggere enn Android? La oss få vite hva du synes om dette emnet i kommentarfeltet.

Kilde | Cult of Mac