iOS 10.2 skjuler en fantastisk skjult Ethernet-funksjon

iOS 10.2 skjuler en fantastisk skjult Ethernet-funksjon

De siste iOS-versjonene har kompatibilitet med Ethernet-tilkobling i lang tid. Til nå hadde imidlertid Apples mobile operativsystem ikke et brukergrensesnitt relatert til denne forbindelsen.

I iOS 10.2 har Apple lagt til et element i brukergrensesnittet til Innstillinger-applikasjonen for å konfigurere Ethernet-tilkobling. Men det er skjult!

Når du kobler til en Ethernet-kompatibel adapter (Apple selger en offisiell adapter) et Ethernet-konfigurasjonspanel vises automatisk under Wi-Fi-delen av iOS 10.2 Settings-appen.

Hvordan denne hemmelige Ethernet-funksjonaliteten fungerer i iOS 10.2

Steve Troughton-Smith, utvikleren som oppdaget denne spennende nye utviklingen, og konfigurerte Ethernet-tilkobling, er et godt tillegg til Settings-appen for alle som regelmessig bruker denne typen tilkobling på iOS-enhetene sine.

Siden 9to5mac allerede har testet denne typen tilkoblinger på en iPhone 7 Plus med iOS 10.3 beta 4, og den fungerer som forventet. De har faktisk tatt opp det slik at vi kan se på dette nye Innstillinger-panelet.

Etter å ha koblet USB Ethernet-adapteren til iPhone ved hjelp av adapteren Lyn til USB-kamera 3 den nye Ethernet-kategorien vises automatisk i Innstillinger-appen.

Ethernet

Som du ser i bildefangsten som vi har lagt ved, er Ethernet-konfigurasjonspanelet mellom Wi-Fi- og Bluetooth-seksjonene i iOS 10.2 og iOS 10.3. Ved å trykke på dette avsnittet vises alle dataene og detaljene om Ethernet-tilkobling.

Seksjonen ser også ut til å antyde at du til og med kan ha flere Ethernet-adaptere på samme iOS-enhet.

Dette er en ganske enkel skjult funksjon, ja, men det kan være veldig nyttig hvis du foretrekker å bruke Ethernet-tilkobling på iPhone eller iPad.