iOS 10.3.2: Bør du oppdatere iPhone og iPad?

iOS 10

Apples iOS 10.3.2-versjon har allerede nådd brukernes iPhoner og iPad-er. Faktisk har selskapet allerede utgitt den første beta-versjonen av iOS 10.3.3.

I motsetning til andre “mindre oppdateringer”, iOS 10.3.2 hadde en omfattende testperiode. Denne versjonen var i beta i seks uker før den offisielle utgivelsen.

iOS 10.3.2

I denne artikkelen vil vi gi deg mer informasjon om iOS 10.3.2 og vi hjelper deg med å bestemme om du skal oppgradere, eller ikke, din iPhone, iPad og iPod touch.

Bør du installere iOS 10.3.2?

I likhet med andre tidligere versjoner er iOS 10.3.2 kompatibel med iPhone 5 og nyere modeller, iPad 4 og nyere modeller og for 6. generasjon iPod touch.

Oppdateringen kan installeres manuelt fra Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering via OTA og fra iTunes på en PC og / eller Mac via USB.

Størrelsen på iOS 10.3.2 varierer avhengig av hvilken enhet du installerer den. Vekten varierer vanligvis mellom 150MB og 200MB.

Brukere som planlegger å installere Jailbreak, bør vente, og det er at slik de forteller oss fra Forbes, er det mulig at lanseringen av Jailbreak av iOS 10.3.1 vil skje innen kort tid.

Som alltid, fra iPadizate anbefaler vi å installere iOS 10.3.2-versjonen på iPhone, iPad og / eller iPod touch. Men, bør du vente noen dager for å finne ut om operativsystemet inneholder alvorlige feil kompatibilitet med din spesifikke enhetsmodell.

Faktisk, å gjøre litt research, har vi allerede funnet en feil relatert til iOS 10.3.2. I det offisielle Apple-forumet er det en bruker som forsikrer det iOS 10.3.2 har ødelagt brukergrensesnittet til varsler på iPhone 6 noe som resulterer i bildet som vi deler nedenfor.

Capture

Vær det som det kan, Vi vil holde deg informert om alle problemene iOS 10.3.2 kan forårsake. på alle iPhone- og iPad-modeller, så vel som det som er nytt i denne siste versjonen av Apples mobilprogramvare.