iOS 10.3 vil forhindre at apper kontinuerlig ber deg om rangeringer og anmeldelser

Du sitter i sofaen, spiser noen deilige pommes frites, drikker en god brus og spiller favorittspillet ditt på iPad-en. Etter spennende 10 minutter med moro, er du i ferd med å slå det etterlengtede nivået når du plutselig … BAM! Hopp over en popup: “Vil du rangere applikasjonen vår i App Store?”. Vel nei, selvfølgelig ikke. Og hvis du verdsetter det, vil det være med en veldig lav score, fordi disse inntrengingene ingen liker.

app

Heldigvis er Apple klar over dette problemet, og vil fikse det i iOS 10.3. Den siste versjonen av selskapets mobile operativsystem er i beta, men den endelige versjonen forventes offisielt sluppet ganske snart.

Blant andre nye funksjoner vil iOS 10.3 introdusere APFS-filsystemet, forbedringer i CarPlay og Search My AirPods-funksjonaliteten. I tillegg er det også mulig at Apple presenterer en teatermodus for videoavspilling i iOS 10.3, og et flytende minitastatur for iPad.

Apple vil begrense antall forespørsler om rangeringer og anmeldelser i App Store

Det stemmer, Apple kommer til begrense antall ganger at en app fra App Store ber deg om anmeldelser eller rangeringer. På den annen side er det også forventet at utviklere i iOS 10.3 kan svare på anmeldelser fra App Store.

I tillegg, som påpekt av MacRumors, kunne selskapet gi utviklere en ny metode for å innlemme innsending av anmeldelser i spill og applikasjoner.

iOS-10-3-640x336

Faktisk har Apple innarbeidet en ny knapp i Settings-applikasjonen til beta 2 av iOS 10.3 som vil gi brukerne muligheten til deaktiver fullstendig vurdering i appen og se gjennom forespørsler.

Så når du installerer iOS 10.3 på iPhone og / eller iPad, husk at du vil kunne få tilgang Innstillinger> iTunes Store og App Store for å deaktivere appgjennomgangsforespørsler.

Selvfølgelig vil denne nyheten bare tre i kraft hvis utviklerne implementerer det nye systemet i applikasjonene deres … Vi fortsetter å rapportere!