iOS 10.3 ville bringe et nytt flytende minitastatur for iPad

iOS 10.3 ville bringe et nytt flytende minitastatur for iPad

Som vanlig med iOS-oppdateringer, det er noen nye funksjoner som Apple vanligvis ikke aktiverer i beta for brukere og utviklere. Fortsatt har en veldig interessant nyhet blitt oppdaget blant den skjulte koden iOS 10.3.

Steven Troughton-Smith, en iOS-utvikler, har oppdaget et flytende minitastatur for iPad i beta-versjonen av iOS 10.3 som kan brukes med en hånd.

iOS 10.3

I f√łlge utvikleren selv er funksjonaliteten kompatibel med 9,7-tommers iPad eller mindre st√łrrelser, slik at 12,9-tommers-modellen ville bli utelatt.

Det flytende minitastaturet på iOS 10.3

Minitastaturet som ble oppdaget i iOS 10.3-koding fungerer på samme måte som Picture-in-Picture-funksjonen for overleggsvideoer som ankom iOS 9.

Dette flytende tastaturet kan flyttes fra side til side p√• skjermen Og det er i utgangspunktet i samme st√łrrelse som et iPhone-tastatur.

På dette tidspunktet er det ikke veldig tydelig når Apple vil presentere denne nyheten, men utvikleren som oppdaget det flytende minitastaturet hadde vanskelig for å finne den. Noe som kan indikere at det ikke vil være tilgjengelig på en stund.

Som vi informeres om via 9to5mac, vil det flytende ministastaturet være tilgjengelig for alle brukere etter lanseringen av den nye iPad i 2017.

Husk at derimot iOS 10.3 ogs√• kan ha en teatermodus eller m√łrk modus som er spesielt designet for videoavspilling og en “S√łk etter mine AirPods” -funksjonalitet.

Hva synes du om dette flytende tastaturet til enhåndsbruk i iOS 10.3? Tror du det vil være fullt ut funksjonelt? Du kan kommentere i kommentarfeltet og på sosiale nettverk.