contadores Skip to content

IOS 10-apper vil være mye raskere

Store endringer venter oss med iOS 10. Apple introduserte nye funksjoner i Messages-applikasjonen, implementeringen av et interaksjonssystem med apper i Siri, nye QuickType-funksjoner for tastaturet, en fornyet låseskjerm, et nytt design for varslinger og mye mer .

Meldinger-iOS-10-12-640x336

Men etter disse fantastiske forbedringene har Apple også skjult noen endringer internt, for eksempel teknologien som lar iOS 10 gjøre applikasjoner kjører mye raskere og mer væske.

FullSizeRender-796x406

Og hvordan skal alt jobbe for å gjøre det raskere? Hvordan har lastetidene blitt redusert? Må kraften til iPhone 7-prosessorene gjøre?

Hvordan fungerer apper i iOS 10?

I stedet for å laste inn alt innhold mens du blar gjennom applikasjonen, vil API-ene tidligere anta at du får tilgang til og innholdet vil lastes før.

For eksempel hvis du gjør det bla I en applikasjon som Instagram, vil du legge merke til at det er mange titalls blokker, bilder, elementer og andre data. Hvis du gjør bla fort vil du legge merke til et visst etterslep eller etterslep i flyt av søknaden.

iOS-10-3-640x336

Under en WWDC-økt har Apple bekreftet at innholdet vil lastes før det vises på iPhone-skjermen. For øyeblikket laster innholdselementer i iOS 9 millisekunder før du kommer til dem.

Som vi forventet, Apple vil gjøre at ting lastes litt tidligere. I følge selskapet er 60 bilder per sekund ideelt, men opplevelsen av rulling for øyeblikket når ikke dette merket.

Teknikken som bruker denne teknologien er ofte referert til som “forhåndshenting av data” og fungerer omvendt også. Elementer som forsvinner fra skjermen din mens du fortsetter å gjøre rulling de somler litt lenger i enhetens minne, i tilfelle du vil se på noe viktig igjen.

3a4b767f-8d5a-4b18-80f7-074ee67b9a41800

Det vi foreløpig ikke er klar over, er om denne nye metoden for å laste opp data til iOS 10-apper vil føre til at brukere bruker mer (eller mindre) mobildata på iPhone og / eller iPad.

Har du allerede prøvd den nye beta-versjonen av iOS 10? Har du lagt merke til endringer i datalasten til applikasjonene? Del din mening og erfaring med andre lesere fra kommentarene.

Spor | Neste nett