iOS 10 Beta 3 Public Tilgjengelig for iPhone og iPad

Etter utgivelsen av iOS 10 Beta 4 for utviklere har Apple gitt ut en ny offentlig versjon av sin nyeste programvare for iPhone og iPad.

IOS 10 Public Beta 3 Last ned nå tilgjengelig via Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering eller via iTunes for alle brukerne som allerede har installert Beta. For resten er den nye versjonen allerede klar i Apple Beta-programvaren.

I tillegg har Apple også gjort det tilgjengelig for brukere den tredje offentlige beta-versjonen av macOS Sierra, det anerkjente Mac-operativsystemet.

macOS

En av de viktigste endringene til Beta 3 på iOS 10 er introduksjonen av 100 nye emojier for iPhone og iPad tastatur. Nå vil du finne flere kvinnelige versjoner blant emojiene, som gjenspeiler mangfold og likhet mellom kjønnene.

I tillegg, blant de 100 nye emojiene kan du glede deg over alle slags nyheter: avokado, paella, selfies, pannekaker … Du kan se alle iOS 10-emojene på video her.

ios-10-lås-skjerm-forklart

Endelig inkluderer den nyeste betaen av iOS 10 for iPhone og iPad en komplett veiledning om bruk i Kontrollsenteret og panelene for HomeKit og Music.

Både iOS 10 og macOS Sierra vil gi ut sine endelige versjoner til høsten, sannsynligvis i september.