contadores Skip to content

IOS 10 Beta gjør det mulig å svare meldinger med iPhone låst

I den nåværende Beta-versjonen har iOS 10-låseskjermen et lite problem relatert til Meldinger-appen.

Det viser seg at hvem som helst kan se og svare på meldinger fra låseskjermen, og uten å taste inn sikkerhetskoden eller bruke Touch ID-funksjonen.

Denne feilen betaen til iOS 10 Det vises selv om alternativet “Svar med melding” er deaktivert, og det brukes på andre applikasjoner som Twitter eller WhatsApp.

IOS 10 beta

Interessant nok vil noen ganger iPhone be om passord, men i de fleste tilfeller vil enhver bruker kunne få tilgang til alle våre private samtaler ved å omgå sikkerhetsprosessene på enheten.

IOS 10 beta-meldinger

Så hvis du har installert iOS 10 Beta, anbefaler vi at du er veldig forsiktig hvis noen kan se på iPhone-en din mens den er låst, selv om du mister den. Hvis du vil teste feilen, kan du gjøre det i noen få enkle trinn:

  • Motta en melding i Meldinger-appen, eller en tekstvarsling, på iOS 10-låseskjermen, uten å låse iPhone ut eller ved å bruke Touch ID.

  • Bruk 3D Touch-funksjonen for å aktivere den utvidede varslingen (eller skyv fingeren og klikk på “Vis”) ved hjelp av Quick Response-funksjonen.

IOS 10 Beta-meldinger

  • Skriv en melding i tekstfeltet som vises. Du vil sende en rask respons fra låseskjermen.

Derfor kan hvem som helst ha en samtale med flere meldinger med hvilken som helst kontakt fra varslingsbrukergrensesnittet. Forhåpentligvis fikser Apple snart, i den neste Beta-versjonen som skal være, dette iPhone-sikkerhetsproblemet.

Når det er sagt, la oss ikke glemme at dette er en beta-versjon av iOS 10Med andre ord, en versjon under test slik at alle kan rapportere feil og stabilitetsproblemer i systemet.

Kilde | 9to5Mac