contadores Skip to content

iOS 10 er Apples mest vellykkede mobile operativsystem

I dag, iOS 10 Det er allerede installert på mer enn to tredjedeler av aktive iOS-enheter, og oppnår en adopsjonsfrekvens på 66,7%.

På denne måten har iOS 10 blitt det mest suksessrike mobile operativsystemet til det bitne eplebedriften, og er det det har ønsket velkommen den raskeste adopsjonen i iOS-historien.

ios-10

Som du kan se i de statistiske grafene, ble iOS 10 forsinket i antall installasjoner i løpet av de to første ukene sammenlignet med iOS 6, iOS 7 og iOS 9. Imidlertid har tallene i noen dager skyrocketed.

Mixpanel

iOS 10 er installert på 66,7% av iPhone og iPad

Sannsynligvis har en av grunnene til den raske adopsjonen av iOS 10 i løpet av de siste to ukene vært den offisielle lanseringen av Apples iPhone 7 og iPhone 7 Plus. I tillegg har Apple en tendens til å oppmuntre brukerne sine til å installere de nyeste versjonene av iOS gjennom annonser og varsler, men den bruker ikke en særlig aggressiv taktikk.

iPhone 7

Neste versjon av iOS, iOS 10.1, er for øyeblikket på betafase og det anslås at det vil bli lansert på slutten av året. Inkluderer alle slags forbedringer, og en spesiell funksjon som heter Stående modus og beregnet på det doble kameraet til iPhone 7 Plus.

Og du? Har du installert iOS 10?

Før ankomst av iOS 10, iOS 9 var 88% installert av Apples aktive enheter. En måned senere har iOS 10 langt overgått iOS 9 når det gjelder installasjoner. Det vil si at i dag er det flere enheter med iOS 10 installert enn med iOS 9.

Vil iOS 10 overvinne 88% av iOS 9? Har du allerede installert iOS 10 på iPhone og / eller iPad? Hva liker du mest med Apples nye mobile operativsystem?

La oss få vite hva du synes om dette emnet fra kommentarfeltet og på sosiale medier.

Kilde | Mixpanel