contadores Saltar al contenido

iOS 10 hjelper deg med å spare penger på veien

Alle sjåfører som er lei av å møte de fryktede bompengene hver morgen for å prøve å unngå trafikk, er sikker på å bli lettet å kjenne til en veldig interessant funksjon som følger med den nye iOS 10. Vi har allerede sett at den nye versjonen av det mobile operativsystemet vil komme lastet med nyheter, og når dagene går ser vi at det er nye funksjoner som vil være veldig nyttige for oss.

Kanskje klarte ikke Apples kart å ha for lang tid til å kunne avduke alle funksjonene under WWDC 2016 som ble arrangert tidligere denne uken, men sammen med tillegg til dynamiske ruteforslag, Apple har også gjort det veldig enkelt for sjåførene å unngå bompenger som kan være på ruten.. Og det er at alle oss som er sjåfører vet hva det vil si å måtte gå gjennom en av disse hyttene og utgiftene det medfører, så alt som kan føre til innsparing vil være velkomment.

ios-10-Dinero-Carretera-2

Denne skjulte funksjonen i iOS 10 lar sjåfører velge om de vil bruke Apple Maps-algoritmen for å unngå bompenger på motorveiene hvis du foretrekker å gå litt saktere enn å måtte betale for å gå gjennom disse stedene. Selv om det er sant at det ved noen anledninger kan være avgjørende å komme til jobben vår før eller til en destinasjon som ikke kan vente lenger enn den burde.

Det kan interessere deg: Hvordan Siri fungerer og dets interaksjon med Apps i iOS 10

Når bompengeunndragelse er aktivert, er Apples kartleggingsapplikasjon Det vil gi oss flere forslag til ruter, en eller to uten bompenger, sammen med et utvalg av ruter med bompenger. (hvis det er noen i området). Alt vi trenger å gjøre for å aktivere det er å gå til Innstillinger – Kjøring og navigasjonskart.

Den oppdaterte versjonen av Apple Maps kommer sammen med den nye iOS 10 og gir sjåføren muligheten til å se stopp i rasteområder langs en rute, kafeer, bensinstasjoner og etablissementer der vi kan spise eller kjøpe mat. Vi vil også ha muligheten til bestill et bord til en restaurant eller be om en tur på Uber uten å måtte forlate appen.