contadores Skip to content

IOS 10 hvilemodus kan hjelpe iPhone-brukere til å sove bedre

iOS 10 er allerede offisielt presentert av det amerikanske selskapet, selv om det fortsatt er mange ting å vite om den neste versjonen av operativsystemet. Blant de nye funksjonene er en ny hvilemodus inkludert i Clock-appen som kan hjelpe brukere til å hvile seg bedre om natten.

Night Shift-modus har endret måten brukere ser på iPhone-skjermen om natten og blir kontinuerlig forfremmet som noe som vil hjelpe brukerne til å sove bedre. Det virker som om det guttene til det bitte eplet har foreslått at eierne av en iPhone sover som små engler.

ios-10-søvn-modus-2

Og er det i iOS 10 forventes selskapet å inkludere en ny modus som heter Sengetid som på spansk kan oversettes som “Sleep” -modus. For tiden er det flere applikasjoner i App Store for å spore søvn, men Apple ønsker å gå et skritt videre med denne funksjonen integrert i iOS 10.

Det kan interessere deg | Dette er de nye panelene til iOS 10 Control Center

Apple ønsker å hjelpe brukerne sine til å sove bedre med iOS 10

Som forklart på iDropNews, Apple vil snart lansere alarmer som minner brukerne om når det er det beste tidspunktet å våkne opp og når er det beste tidspunktet å legge seg.. På denne måten vil brukeren være i stand til å hvile mye bedre avhengig av tidspunktet han må opp.

Gjennom denne hvilemodusen til iOS 10 tilbyr Apple brukere en veldig enkel konfigurasjonsprosess gjennom en serie spørsmål for å konfigurere alarmer for sengetid og alarm for å våkne. Disse inkluderer å spørre hvilken tid brukeren ønsker å våkne opp, hvilke dager i uken, om alarmen skal gå og antall timer med søvn de trenger å sove om natten.

ios-10-søvn-modus-3

Det er sant at i dag kan noe lignende oppnås ved å legge flere alarmer på iPhone. Men, Denne nye hvilemodusen til iOS 10 vil ha sine ekstra fordeler, siden brukeren kan endre mengden søvn han trenger med en grafisk linje på skjermen.

Det må sies Disse nye søvnmodusalarmene fungerer med Health-appen, og det vil være en rask kobling til Clock-appen, slik at brukerne kan se “Sleep Analyse” -dataene.. I tillegg må det sies at volumet på vekkerklokkelyden også vil kunne tilpasses innenfor alarmalternativene.