iOS 10: Hvilke funksjoner vil vi inkludere?

Det er ingen tvil om de store forbedringene som er implementert i iOS 9. Den siste versjonen av det mobile operativsystemet til det bitne eplefirmaet har virkelig interessante innovasjoner som maksimerer mulighetene til iPhone og iPad.

En av de mest nyttige funksjonene som har blitt inkludert i det siste er multitasking av iOS 9. Med Split View, Slide Over og Picture-in-Picture vil vi kunne åpne flere applikasjoner samtidig og samhandle med hver enkelt av dem. Selv se overlappende videoer! Noe, uten tvil, høyt etterlengtet av iOS-brukere.

IOS 10-konsept

Med ankomsten av iOS 9 ble Siris proaktivitet, notater, kart og kalender applikasjoner også forbedret, en batterisparingsfunksjon ble inkludert i iPhone og nye funksjoner ble integrert i Spotlight og Quicktype. I tillegg til å ta med nye emojis!

Men, Hvilke nyheter vil iOS 10 bringe til iPhone og iPad? Vil Apple kunne fortsette å innovere? Tim Cook har gjentatte ganger gjentatt at Cupertino-selskapet er under stort press fra forbrukerne om å innovere hvert år i sine produkter og programvare. Deretter presenterer vi funksjonene som vi ønsker å bli implementert i iOS 10, det mobile operativsystemet som Apple vil presentere i 2016.

Hva ønsker vi at iOS 10 skal ha med seg til iPhone og iPad?

Dynamiske bakgrunnsbilder

Først av alt, vil vi gjerne at iOS 10 kan tilby oss flere og bedre live bakgrunnsbilder. Det er riktig at Apple allerede har inkludert noen av dem i iOS 7, men vi synes de er for like. Hvorfor ikke la brukeren laste ned og tilordne sine favoritt dynamiske bakgrunnsbilder?

Videoer i Notes-appen

For å være ærlig, gjør forbedringene som er introdusert i Notes-appen i iOS 9, appen mye mer visuell og nyttig. Det er veldig praktisk å bruke tegninger, skisser, tekstformatering og bilder i merknadene våre, men vi tror en ting mangler: Sette inn videoer! Det ville være ideelt å inkludere matlagingsoppskrifter, handlelister og klassesedler.

Ekte widgeter

Ok, varslingssenter-widgetene er ganske nyttige, vi godtar det. Men likevel kunne iOS 10-brukere ha den detaljerte informasjonen i widgeter på startskjermen mye mer for hånden, og hvorfor ikke ?, Android-stil.

Siri forbedringer

Siri er flott, men Apples stemmeassistent kan likevel være mye bedre. Vi tror det neste trinnet for Siri er tilby mer innhold til brukerne, og for eksempel tillate oss åpne appspesifikke seksjoner, se: “Siri, se etter kattunge-videoer på YouTube.” Kan du tenke på annen lignende funksjonalitet?

Koblinger til applikasjoner

Etter stien som vi tidligere har lagt igjen med forbedringene i Siri, ville det være veldig interessant om iOS 10 ga oss muligheten til åpne lenker beregnet på applikasjoner på websider, samtaler, e-post … Ville det ikke være bra?

IPhone-konsept

IPad-batterisparingsmodus

Lav strøm- eller batterisparingsmodus er for øyeblikket bare tilgjengelig på Apple iPhones. Med iOS 10 håper vi at Apple utvider denne fantastiske og nyttige funksjonen til iPad.

Skjul appikoner

For noen dager siden viste vi deg en ganske enkel opplæring som gjorde det mulig for oss å skjule ikonene for applikasjonene vi ønsker uten jailbreak. Men prosessen er noe kjedelig og uprofesjonell. Derfor mener vi at Apple bør inkludere denne funksjonen i sin nye iOS 10.

Redigere snarveier

I Spotlight, med iOS 9, kan vi få tilgang til favorittkontaktene våre og våre mest brukte applikasjoner. Men uheldigvis apper og kontakter vises når vi bruker dem. Det vil si at hvis vi ringer eller sender en melding til noen, at noen vil vises i Spotlight, og hvis vi åpner en applikasjon veldig ofte, vil den også vises. Men i iOS 10 ville det være mye mer nyttig å kunne redigere denne delen for å inkludere applikasjoner, kontakter (og sanger eller videoer kanskje) som vi ønsker.

Flere ikoner i kaien

Dette er noe de mest “veteranene” har spurt om siden utseendet til den første iPhone og iPad. IPhone-dokkingstasjonen lar oss bare ha 4 applikasjoner, og iPad-dokken begrenser den til 6 applikasjoner. Mange brukere velger å installere jailbreak for å omgå denne typen begrensninger, og Apple inspirerer mange av nyhetene sine i jailbreak. Kanskje snart kan vi inkludere flere apper i dock!

Visuelle forbedringer

IOS-brukergrensesnittet har ikke fått endring av utseendet på lenge. Det var med Jony Ive på iOS 7 da utformingen av appikonene og noen andre aspekter ved det mobile operativsystemet og menyene sist ble endret. Det kan ikke virke som det, men faktisk utseendet til brukergrensesnittet påvirker opplevelsen og brukervennligheten i stor grad at iOS 10 kan bringe oss til brukerne. I det minste, Jony, endre ikonet til Camera-appen … Vi liker ikke noe!

Dette er bare noen av Nyheter, funksjoner og fordeler som vi håper at iOS 10 integreres i iPhone og iPad. Men de er bare en prediksjon … Hvilke funksjoner vil du at iOS 10 skal tilby brukere? Tror du Apple vil innovere design med iOS 10?