contadores Skip to content

iOS 10 inkluderer interessante sikkerhetsrelaterte nyheter

De siste dagene har det vært mye snakk om de viktigste nyhetene i iOS 10 i forskjellige applikasjoner som Meldinger, Kart … Men et annet aspekt der Det forventes store endringer i sikkerhet, og er at med iOS 10 introduserer Apple systemet Differensiell personvern.

Enn brukerens sikkerhet og personvern er to av de viktigste pilarene for det amerikanske selskapet Det er ikke en nyhet. Utformingen av maskinvaren, programvaren og de forskjellige Apple-tjenestene er basert på disse to premissene når det gjelder utvikling, og det er grunnen til at de bruker en fullstendig kryptering på dataene, slik at selskapet ikke selv kan lese dem.

ios-10-differencial-privacy-2

Med iOS 10 har Apple bestemt seg for å treffe bordet og gå et skritt videre når det gjelder sikkerhet. For det, iOS 10 benytter seg av smarte enhetsteknologier for å identifisere mennesker, objekter og scener i bilder, gi forslag i QuickType og tjenester som Siri eller Maps sender data til Apples servere, men disse brukes aldri til å lage brukerprofiler.

Slik er det også Differensiell personvern, den nye sikkerhetsteknologien til iOS 10

Med iOS 10 har det amerikanske selskapet besluttet å begynne å bruke en ny teknologi som heter “Differential Privacy”, eller hva som er det samme, “Differential Privacy”, som hjelper deg med å oppdage bruksmønster hos et stort antall brukere uten å invadere deres personvern. Denne teknologien fra den fremtidige versjonen av Apples mobile operativsystem vil bidra til å forbedre emoji- eller QuickType-forslag, Spotlight-foreslåtte koblinger eller Notes-appsøkforslag.

“Differential Privacy” -teknologien er en av innovasjonene introdusert av Apple i iOS 10, gjennom hvilken lover å forbedre sikkerheten til enhetene dine dramatisk. Denne teknologien husker brukerens bruksmønstre for å forenkle navigasjonen uten at det går utover personlige data.

ios-10-differencial-privacy-3

Så det, informasjonen til applikasjoner som HomeKit, FaceTime eller iMessage vil bli kryptert, slik at en helt konfidensiell kommunikasjonskanal blir opprettet. Uten tvil er nok en gang kronet med hensyn til sikkerhet og iOS 10 ser ut til å være den sikreste versjonen av selskapet som er utgitt til dags dato.

Spor | Appleinsider