contadores Skip to content

IOS 10-konsept i video med flere nye funksjoner

I en tid nå har det blitt hørt rykter om de mulige funksjonene som Apple kan inkludere i iOS 10, men foreløpig forblir alt et mysterium. Selvfølgelig fortsetter de å komme fram i lyset konsepter om iOS 10 som dette som vi bringer deg i dag i video, med veldig interessante funksjoner og funksjoner.

iOS 10 vil ikke være tilgjengelig for brukere før i september neste gang den vil bli utgitt sammen med iPhone 7. Imidlertid Vi kan glede oss over en forhåndsvisning og kjenne til dens viktigste egenskaper ved WWDC 2016 som finner sted neste juni.

IOS 10 videokonsept.

I mellomtiden lar vi deg være med et nytt konsept av iOS 10 i video som vi har funnet på nettet og som vi likte veldig godt. Sannheten er at det må anerkjennes at skaperen har forestilt seg en serie funksjoner som ville gjøre iOS 10 til et operativsystem med en utrolig brukeropplevelse.

Mer om iPadizate | 5 funksjoner vi ønsker å se i iOS 10

Nye funksjoner for 3D Touch, tilpassbart kontrollsenter og mer

Skaperen av dette nysgjerrige konseptet i iOS 10-videoen er Federico Viticci fra MacStories, med hjelp av Sam Beckett. Er om et design som har en god liste over forbedringer og nye funksjoner som er mest interessante at de etter deres syn skulle være en del av iOS 10, og sannheten er at vi ikke kunne være enige mer.

IOS 10 videokonsept.

Hvis du har en tendens til å være klar over ryktene som sirkulerer på nettverket og de forskjellige konseptene som oppstår, er konseptene noen ganger ikke veldig realistiske. Men, Designet laget av Federico Viticci for iOS 10 har funksjoner og funksjoner som gir mye mening og at de vil forbedre brukeropplevelsen betydelig.

Blant nyhetene i iOS 10 som kan sees i videoen du kan se flere endringer relatert til Kontrollsenteret, som muligheten til å endre rekkefølgen på ikonene vil bli lagt til og legg til andre fra tredjepartsapper. Som om det ikke var nok, inkluderer Viticci også 3D Touch-funksjoner til Kontrollsenteret, for eksempel på WiFi-ikonet.

På den annen side dette konseptet av iOS 10 inneholder et nytt tema som vil endre hele utseendet til iOS til mørkere tonerPerfekt for lite lysforhold. Det vil være på samme måte som nattmodusen som er inkludert i iBooks som etterlater bakgrunnen svart for å forhindre øyestreng.

I videoen kan du også se hvordan han forventer forbedringer i måten bilder forhåndsvises i meldinger, et nytt system for å inkludere emojis raskere eller mappetilgang til filer som er lagret i iCloud Drive. Endelig er en annen av funksjonene som har fått oppmerksomheten vår mest muligheten for å kopiere og lime inn elementer fra ett program til et annet mens du bruker den delte skjermen på iPad.

Hva synes du om dette konseptet med iOS 10? Vil du fjerne eller legge til noen funksjon eller funksjon? Fortell oss i kommentarene!