iOS 10 kunne bringe et Finder som File Manager

iOS 10 kunne bringe et Finder som File Manager

Ville det ikke være fantastisk å kunne administrere iOS 10-filer når du vil en Finder-app som OS X?

Siri vil være hovedpersonen i WWDC Apple i dag (sammen med iOS 10, macOS og watchOS), men det ser ut til at det kunne ha avslørt en veldig interessant overraskelse før konferansen …

En bruker ba Siri om å åpne Settings-appen i et nytt vindu, kanskje fordi han ønsket å bruke multitasking, og vet du hva assistenten svarte? At jeg ikke hadde en app som heter Finder!

siri-for-mac-scoop

iOS 10 kan inkludere macOS Finder-appen

Det er klart, iOS 9 har ikke en egen Finder-app, men OS X gjør det, og det handler om en filbehandler det vil være veldig nyttig på iPhone og iPad.

Så det, Siri kunne ha avslørt en av WWDCs mest interessante overraskelser fra i dag.

Uansett kan Siris svar skyldes en intern feil relatert til Siris ankomst på Mac.

På den annen side, hvis det var en annen type feil (uavhengig av innlemmelse av Siri i macOS), Siri skal ha svart med en enkel “Beklager, jeg kan ikke gjøre det” eller et “Jeg forstår deg ikke”.

Prøv selv, og spør Siri om han kan “åpne Innstillinger i et vindu”. Dette kan tre i kraft hvis du bruker den engelske versjonen av Apples virtuelle stemmeassistent. Og hvis den snakker med deg om Finder-appen … Ta tak og del! ?

Mer om iPadizate | Dette ville være Siri-ikonografien i macOS

Det er veldig lite igjen for WWDC … for en spenning! Vi får se hva Tim Cook har i vente for oss med hensyn til iOS 10, tvOS, watchOS og macOS. Du er invitert til avtalen, ikke gå glipp av!