iOS 10 kunne ha 3D Touch-funksjoner i Kontrollsenteret

iOS 10 kunne ha 3D Touch-funksjoner i Kontrollsenteret

Du har hørt lenge om iOS 10, den neste versjonen av Apples mobile operativsystem som vil følge iPhone 7 når den treffer markedet i september. Tidligere har vi allerede laget en viss samling om de mulige egenskapene til denne versjonen, men i dag har vi deg et veldig interessant iOS 10-konsept, siden skaperen har lagt 3D Touch-funksjoner til Kontrollsenteret.

3D Touch for nå er en eksklusiv funksjon for iPhone 6s og 6s Plus, men det forventes at den fra nå av vil være en del av fremtidige smarttelefonmodeller. I tilfelle det er noen anelseløs, si det 3D Touch gjør det mulig å skille mellom forskjellige trykknivåer på skjermen, som utvider funksjonene og mulighetene til enheten.

IOS 10-konsept med 3D Touch-funksjoner i Kontrollsenteret.

Siden ankomst, flere designere har gitt frie tøyler til kreativiteten og har vist konsepter på hvordan Apple kunne gjøre 3D Touch mer nyttig i iOS 10. Og det må erkjennes at noen er veldig interessante, for eksempel den vi gir deg nedenfor.

Apple kunne få mer ut av 3D Touch i iOS 10

Dette er et av de første konseptene til iOS 10 som vises i nettverket på video, og sannheten er at det må sies at det ikke ser dårlig ut i det hele tatt. Denne designeren ved navn Sam Beckett har spesielt fokusert på 3D Touch og har integrert det i Kontrollsenteret.

IOS 10-konsept med 3D Touch-funksjoner i Kontrollsenteret.

Takket være 3D Touch, Kontrollsenteret kan tilby brukeren nye alternativer ved å trykke på en av knappene som vises på den. Og saken stopper ikke der, siden som du kan se i videoen, i iOS 10 kan du endre de forskjellige elementene som utgjør Kontrollsenteret ved hjelp av 3D Touch, i tillegg til å beordre dem til din smak om å ha mer for hånden hva du jo mer du bruker.

Det er mange som tror at Apple kan få enda mer ut av 3D Touch, altså Det ville ikke være overraskende at de i iOS 10 lanserer en annen funksjon relatert til denne teknologien. Likevel virker det ganske komplisert at Apple kommer til å tilby brukeren muligheten til å endre kontrollsenteret når det er ønsket.

For å kjenne de første detaljene til iOS 10, må du vente til juni når WWDC 2016 arrangeres., da vil Apple kunngjøre for verden sin nye versjon av det mobile operativsystemet. Inntil da vil vi fortsette å se rykter og konsepter om mulige funksjoner som selskapet kan inkludere i denne nye iOS 10.