iOS 10: Nyttige hemmelige juksekoder som skjuler operativsystemet

iOS 10: Nyttige hemmelige juksekoder som skjuler operativsystemet

Det har vært med oss ​​en stund, faktisk er iOS 10 allerede installert på omtrent 50% av Apples mobile enheter.

Men vi vet fremdeles ikke alle dens inn- og utsnitt … I dag skal vi presentere deg 5 hemmelige triks gjemt av iOS 10. Og de er virkelig nyttige!

iOS 10

Takket være disse hemmelige triksene fra iOS 10 vil din iPhone og / eller iPad være mye mer produktive, intuitive og effektive verktøy.

5 nyttige iOS 10-hemmeligheter

Finn din Apple Watch

Som Find My iPhone-funksjonalitet, er “Find My Watch” også tilgjengelig fra samme applikasjon. Og dette er mulig takket være iOS 10 og watchOS 3. Velg Apple Watch fra listen over enheter i appen, selv om det sikkert er under sofasetene ved siden av TV-fjernkontrollen. Finn min Iphone og den siste plasseringen din vises på kartet.

Søk etter bilder etter kategori og via Siri

iOS 10 lar brukere søke etter bilder etter kategori, og også gjennom Siri. For å gjøre dette, går du inn i Bilder-applikasjonen, åpner kategorien Bilder, trykker på søkeknappen øverst og skriver til slutt “Himmel, fjell, strand osv.” å finne spesifikke bilder. Du kan også be Siri “Finn bilder med dyr” og lignende.

Split View i Safari

Hvis du har en iPad som støtter Split View-multitasking, kan du åpne to websider og samhandle med dem samtidig. For det, hold fingeren nede på knappen til fanene (øvre høyre hjørne) og velg “Åpne delt visning”. Viktig: du må gjøre det med iPad i liggende modus (horisontalt). I tillegg lar 12,9-tommers iPad Pro deg åpne 3 faner i Split View.

Mer informasjon

Lås opp iPhone uten å trykke på Hjem-knappen

Det er mange lesere av iPadizate som du har spurt oss dag og dag også. Løsningen for å låse opp iPhone (eller iPad) uten å trykke på Hjem-knappen er enkel. Åpner Innstillinger> Generelt> Tilgjengelighet> Start-knapp og aktiver alternativet “Plasser fingeren for å åpne”.

Mer informasjon

Begrens tilgang til widgeter på låseskjermen

IOS 10 Lock Screen viser veldig privat informasjon, og nå mer enn noen gang. Men du kan deaktivere Widgets slik at ingen kan sladre fra Innstillinger> Berør ID og kode og deaktiver alternativet “Vis i dag”.

Mer informasjon

Vi håper at disse hemmelige triksene til iOS 10 for iPhone og iPad har vært nyttige for deg. Hvis du har spørsmål, kan du dele det med oss ​​og med andre lesere fra kommentarfeltet.