iOS 10 og macOS Sierra Tilgjengelig i Beta-versjonene for alle

iOS 10 og macOS Sierra Tilgjengelig i Beta-versjonene for alle

installere betas

Etter å ha følt deg litt rundt med to utvikler-betas for de to nye iOS 10 og macOS Sierra-systemene, Apple har nettopp gitt ut de to første betas for publikum av mobile og stasjonære systemer som revolusjonerer måten vi bruker teknologi i dag. Husk at de endelige versjonene av begge vises i det siste kvartalet i 2016sammen med presentasjonen av det nye flaggskipet fra det kaliforniske firmaet.

Forresten helt gratis, vil du ha muligheten til å teste de nye fordelene med de to referansesystemene. Imidlertid bør du vite at det å være betaversjoner som fremdeles har en lang vei å gå, de er kanskje ikke for stabile i visse henseender og inneholder feil. Husk å ta en sikkerhetskopi av systemet og dataene dine på et trygt sted før du går inn på det.

Hvordan installere iOS 10 Public Beta

ipad og iphone IOS 10
Den første tingen er å sørge for ha minst 50% batteri ladet, eller du kan skru den opp veldig enkelt. Det er bedre å forhindre enn å kurere. Følg trinnene nedenfor for å dra nytte av det som er nytt i iOS 10.

 1. For å installere det, må du først registrer deg som bruker for offentlige betas, vil det ikke komme deg så enkelt å laste ned hvis du ikke er i programmet. Du kan gjøre det fra denne lenken.

 2. Når dette er gjort, legg inn profilen din fra samme nettsted for senere å godta vilkårene for tjenesten. Du vil nå ha tilgang til de offentlige betas som Apple lanserer.

 3. Installasjonsprosessen er veldig enkel når vi har registrert oss i det offentlige betaprogrammet og vi er logget inn. Fra samme lenke som før må vi skriv inn delen “Registrer din iOS-enhet”.
  IOS 10 for Iphone

 4. I dette øyeblikket vil vi gå mot fanen “Last ned profil” og klikk på knappen med samme navn.

 5. Vi vil bli omdirigert til Innstillinger der vår offentlige 10 brukerprofil for iOS vises. Klikk på “Install” og godta vilkårene for bruk.

 6. Etter denne prosessen, vi starter enheten på nytt.

 7. Når du har startet på nytt, vil vi gå til Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering. Vi vil allerede ha den offentlige betaen til iOS 10 tilgjengelig for last ned og oppdater mobilen vår til den nyeste versjonen. Nedlastingen har omtrent 1,1 GB.

Hvordan installere macOS Sierra Public Beta

macOS Sierra beta
Fremgangsmåten for å få den offentlige versjonen av macOS Sierra beta på enheten vår vil være ligner på iOS 10 offentlig beta.

 1. Vi vil lage en system sikkerhetskopi, og vi vil sjekke om vår Mac støtter oppdateringen.

 2. Registrer deg for Apples offentlige betaprogram siden denne lenken.

 3. Når du er registrert eller hvis du allerede var registrert, vises den en ny side hvor du finner en blå knapp som sier “Last ned macOS Sierra Public Beta”. Det vil du ha en kode nedenfor som du må kopiere. Klikk på knappen og sett inn koden når du blir bedt om det.

 4. Beta den skal lastes ned akkurat nå. Vær tålmodig, det er et komplett og nytt operativsystem, og det vil ta en stund. Når du har det lastet ned deg alternativet for å installere det vises.

Nå kan du prøv alle nyhetene som både iOS 10 og macOS Sierra tilbyr oss. Selvfølgelig er vi før to veldig komplette og utviklede operativsystemer som har nådd en utrolig modenhet, og det lite kan den nåværende konkurransen gjøre for å plassere seg over dem.

Forrige artikkelPokémon GO for iPhone: Tips for nybegynnereNeste artikkelSlik installerer du iOS 10 på iPhone og iPad

Lidenskapelig opptatt av alle slags dingser, sportselskere generelt og tospråklig utdanning spesielt. Avhengig av Difoosion og hans familiefilosofi. Jeg fikk en kobling og jeg vet ikke hvordan jeg skal stoppe!