contadores Skip to content

iOS 10: Rike varslinger og rask respons

Apple presenterte veldig interessante nyheter på WWDC i år 2016. Apple Music-applikasjonen har blitt fullstendig redesignet, Messages-applikasjonen har innarbeidet spektakulære funksjoner, Kontrollsenteret har nye paneler, Lock Screen har flere interaksjoner, og Varsler… De er flotte!

Varsler for iOS 10 er “beriket”, i tillegg til widgeter og koblinger i Meldinger-appen. Og hva betyr det? Som nå gir mye mer innhold, og det er et interaktivt innhold.

Rike varslinger

For å demonstrere funksjonaliteten til “Rich Notifications” i iOS 10-presentasjonen, viste Apple hvordan 3D Touch var i stand til å åpne et varsel for bruk av Quick Response i iMessage.

Hvordan fungerer Rich Notifications?

Varsler, med iOS 10, tillater brukere utføre mange flere handlinger enn i iOS 9. Med Quick Response fra iOS 9 var det mulig å svare på en melding i applikasjoner som WhatsApp, Twitter, Messenger, etc.

Rike varslinger for iOS

Men i iOS 10 fra Notifikasjoner kan brukere åpne samtalen og ta en titt på de siste innleggene før du svarer, se miniatyrbilder av bilder eller lenker, spille av videoer og få all slags informasjon i tredjepartsapplikasjoner. Tilgjengelig i både varsler og widgeter. Og det fungerer også på låseskjermen. En helt spektakulær nyhet!

Rike varslinger for iOS

kompatibilitet

Cupertino-selskapet kunngjorde at optimaliseringen av 3D Touch in Notifications utelukkende vil være tilgjengelig på iPhone 6s og iPhone 6s Plus. Men, Fra og med den andre betaen av iOS 10 ble tilgang til hurtig respons UTEN 3D Touch implementert på alle enheter.

Rike varslinger for iOS

Rike varslinger vil være kompatible med enheter som iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6 Plus, og selvfølgelig iPhone SE-modeller. I tillegg til iPhone 6s og iPhone 6s Plus, vil Rich Notifications være en del av systemet på iPad-modeller som er kompatible med iOS 10.

Enhetskompatibilitet med iOS 10

Lansering av rike varslinger

Til slutt er det verdt å merke seg at Apple ikke demonstrerte nøyaktig hvordan Rich Notifications og Quick Response ville fungere i iOS 10 uten 3D Touch-funksjonen.

Tatt i betraktning at funksjonen ikke var tilgjengelig i den første betaen, kan selskapet ha planlagt den beste måten å integrere den nye funksjonen i systemet for å gi en bedre opplevelse for iOS 10-brukere.

ios-10-rich-notifications (6)

Interessant nok ble det for noen dager siden oppdaget at iPad Pro var kompatibel med 3D Touch-funksjoner i varslingssenteret via Apple Pencil. Er dette relatert til Rich Notifications?

iPad Pro

WWDC: Introduksjon av iOS 10

Vi avslutter artikkelen om iOS 10-varsler med Apples offisielle WWDC-video. Hvis du ikke hadde muligheten til å se World Developers Conference, eller hvis du vil oppdatere minnet med de nye funksjonene, anbefaler vi deg å ta en titt: