iOS 10 kunne avslutte mobiloperat√łrer

iOS 10: Second Beta nå tilgjengelig for utviklere

Apple har inkludert store endringer på designnivå i den interne strukturen til iOS 10. Det nye mobile operativsystemet til selskapet har en ny stil for varslinger, widgets utseende er forbedret, og de har til og med blitt beriket med mer innhold.

Varsler-ios-10-b-640x336

I tillegg har det nye kontrollsenteret flere paneler for HomeKit og Music, og låseskjermen til iOS 10. har blitt litt forandret. På den annen side er mange nye funksjoner implementert i Messages, en redesign i Apple Music-grensesnittet, utvidelser er lagt til for Siri og Maps, og forbedringer i Apple News.

Kontroll-senter-for-iOS-10-640x336

Også, Apple har gitt ut den andre betaen av iOS 10 for utviklere, og er tilgjengelig via OTA. Vil denne nye versjonen vise Dark Mode-funksjonen? Du må laste den ned for å finne ut!

Last ned iOS 10 Beta 2 på iPhone og iPad

Hvis du har lastet ned den f√łrste betaversjonen av iOS 10 p√• iPhone eller iPad, Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering Du finner nedlastingen tilgjengelig.

iphone-6s-ios-10

Hvis ikke, kan du få tilgang til Apple-nettstedet for å laste ned iOS 10 på iPhone / iPad. Registreringen er gratis.

Apple Beta-programvare

Betaversjoner av iOS 10 er antagelig kun tilgjengelige for iOS-utviklere hvem som helst kan opprette en utviklerkonto og last ned Beta på din iPhone og / eller iPad.

I tillegg, som antydet i Apples WWDC 2016, vil selskapet snart (sannsynligvis senere denne uken) gj√łre nedlastingen av den f√łrste iOS 10 offentlige beta tilgjengelig for alle.

Har du allerede pr√łvd iOS 10? Hva tror du? Tror du at du trenger flere nyheter? Hva mangler iOS 10 for √• v√¶re perfekt?