iOS 10 ser ut til å gi problemer på noen iPhone og iPad

iOS 10 ser ut til å gi problemer på noen iPhone og iPad

Det amerikanske selskapet oppfylte det som ble lovet i keynote presentasjon av iPhone 7 og i går gjorde den endelige versjonen av iOS 10. tilgjengelig for brukere. den nye versjonen av operativsystemet som kommer innpakket av en liten kontrovers som vi forteller deg nedenfor.

Og det er at kort tid etter at Apple ga ut iOS 10 for kompatible enheter, begynte mange brukere å klage over sosiale nettverk av problemer under oppdateringsprosessen. Tilsynelatende, Når du prøvde å oppdatere iPhone eller iPad til iOS 10, ble den i gjenopprettingsmodus og viser skjermen for å koble seg til iTunes.

ios-10-problemer-oppdatering-2

Neste vi forteller deg flere detaljer om dette iOS 10-problemet som blokkerer noen iPhone og iPad. I prinsippet, hvis du ikke har oppdatert til iOS 10 og du planlegger å gjøre det nå, skal det ikke gi deg problemer, siden dette problemet er løst, slik Apple har kommentert.

Problemet som fikk enheter til å krasje er løst

I går rørte det seg på sosiale nettverk etter at mange iPhone- og iPad-brukere klaget over at de hadde problemer med å oppdatere enhetene sine til iOS 10. Og det er det Når nedlastings- og installasjonsprosessen var fullført, vil enheten fortsette å vise skjermbildet for gjenopprettingsmodus ber om å koble til en datamaskin med iTunes.

I tillegg var det ikke et spesifikt problem i en region eller et land, men det påvirket brukere over hele verden. Men, Det tok ikke lang tid før Apple viste ansiktet og kunngjorde at problemet var løst, samt trinnene som skal følges for å gjenopprette enheten og fullføre oppdateringen til iOS 10.

Det amerikanske selskapet kunngjorde at de eksperimenterte et lite problem i programvareoppdateringsprosessen som har påvirket et lite antall brukere i løpet av den første timen med tilgjengeligheten iOS 10. På den annen side kommenterte Apple at problemet ble løst raskt og ba de berørte brukerne om unnskyldning.

Apple instruerte berørte brukere om at de skulle koble enhetene sine til iTunes for å fullføre oppdateringsprosessen. til iOS 10 eller kontakt AppleCare for hjelp.

Spor | Mashable