iOS 10: Slik fungerer tekst-sletting via 3D Touch

I forrige uke slapp Apple den tredje offentlige versjonen av iOS 10 Beta, etter ankomsten av den fjerde beta-versjonen for utviklere.

I denne siste betaversjonen av iOS 10 innlemmet Apple en liten opplæring i de nye dashbordene til Kontrollsenteret, og også lagt til 100 nye emoji for iPhone og iPad.

ios-10-ikon

Men i tillegg har Apple inkludert en ny 3D Touch-funksjon som lar iOS 10-brukere slette tekst på en mye mer behagelig, rask og effektiv måte.

Hvordan fungerer sletting av tekst med 3D Touch i iOS 10?

3D Touch-teknologi kom sammen med iPhone 6s og iPhone 6s Plus. Apple implementerte sensorer bak skjermen på enheter som er i stand til å måle trykkekraften fingeren på det, slik at brukere kan få tilgang til mange flere alternativer og raske handlinger på iPhone-en.

apple_3dtouch

Nå med iOS 10 kan brukere gjøre det endre hastigheten på sletting av tekst, avhengig av hvor hardt du trykker på skjermen. I det minste er det slik noen brukere har rapportert det fra Reddit.

For å slette tekst raskere, må iPhone 6s og iPhone 6s Plus brukere trykk godt på “Backspace” -knappen på tastaturet fra iOS 10.

Den endelige versjonen av iOS 10 kommer neste måned, sammen med den nye iPhone. De siste ryktene hevder at Apple vil presentere produktene sine 9. september, og vil lansere dem på markedet uken etter.

Spor | Apple Insider