iOS 10 Tillater online streaming av spill via ReplayKit

Apple introduserte ReplayKit med iOS 9, slik at applikasjoner kan tilby brukerne muligheten til ta opp og del videoer fra iPhone- og iPad-skjermen fra appen.

Med iOS 10 presenterer Apple ReplayKit Streaming, en ny funksjonalitet som tillater strømming på nettet av skjermen på enhetene dine.

Og hva strømmer? For de som ikke er kjent med begrepet, er det en overføring av innhold over Internett som gir tredjeparter muligheten til å se en video i sanntid på, i dette tilfellet, iPhone / iPad-skjermen.

replaykit

ReplayKit Streaming: hva er nytt i iOS 10

Under økten State of the Union Platforms på WWDC avslørte Apple ReplayKit Live Streaming, med denne nye funksjonen vil brukerne kunne kringkaste innhold som spill, tutorials, etc., mens de bruker enhetsmikrofon og frontkamera å legge til kommentarer i streaming.

I tillegg, bortsett fra kunngjøringen om den nye funksjonaliteten til iOS 10, tilbyr Apple også kompatibiliteten til ReplayKit APIer med Apple TV-spill.

ReplayKit er et brukervennlig rammeverk som lar spillere dele innspillinger av spillene sine eller streame live spill til andre spillere og seere. Online kringkasting kan hjelpe deg med å bygge fellesskap og skape nye fans for appene og spillene dine. Forstå APIene for å inkludere tilbakemelding med mikrofonen og frontkameraet til iPhone og iPad, og sjekk ut den nye kompatibiliteten til ReplayKit med Apple TV. ”

replaykit

Programmer som implementerer denne funksjonen kan videresende på nettet til tjenester som er kompatible med utvidelsen. I demonstrasjonen brukte Apple en gameplays-utvidelse fra Mobcrush-plattformen for å kringkaste Olympus Rising-spillet live.

Apple sørget for at å legge til disse tjenestene krever noen få kodelinjer for utviklere som bruker ReplayKit. Funksjonen kan være veldig nyttig både for tutorials og gameplay, og Apple har implementert ReplayKit på sine nye Swift Playgrounds.

Kilde | 9to5Mac