iOS 10: Vi har allerede prøvd det, og dette er inntrykkene våre

iOS 10: Vi har allerede prøvd det, og dette er inntrykkene våre

iOS 10 på iPhone SE

Etter WWDC i går ettermiddag presenterte Apple alt som ville være nyheter på deres nåværende plattformer: watchOS 3, tvOS 10, macOS og iOS 10. I dag skal vi fokusere på å oppsummere hva som har vært de nye funksjonene som den første betaen i det kaliforniske firmaets mobile operativsystem vil ha. Vi har allerede vært i stand til å teste live iOS 10 og vi ønsker å dele med deg våre første inntrykk.

Den nye oppdateringen av det mest stabile og flytende systemet til dags dato på en mobilenhet har det brakt oss opp til 10 saftige nyheter som om mulig forbedrer brukeropplevelsen vi hadde i iOS 9.3.3 til dags dato. Vi vil gjennomgå alle dem i en kort video av kollegene våre på Urban Tecno.

 1. Varsler: Samhandling med varsler vil bli mye mer merkbar gjennom 3D Touch. Mer informasjon vises på et øyeblikk. I tillegg lar de oss lage svar fra selve varselvinduet.

 2. meldinger: vi kan endre størrelsen på snakkeboblene, så vel som emojiene. Vi vil legge til klistremerker, spesielle emoji, temaer, og vi kan sende penger til venner gjennom appen.

 3. Siri: Den beste virtuelle assistenten kommer til tredjepartsapper. Integrasjonen av den vil være mer fullstendig med vår daglige bruksopplevelse.

 4. Maps: Nå får vi vist trafikkinformasjon. I tillegg er den nye Maps-appen åpen for tredjepart, slik at den kan integreres med andre apper som Uber, for eksempel.

 5. Apple-musikk: Måten vi ser all informasjonen på den typiske musikkappen er forenklet. Anbefalt innhold er inkludert, avhengig av type musikk du hører på, samt tekstene til millioner av sanger.

 6. Våkne: Nå, som på den nye måten å låse opp vår Mac i macOS Sierra, hvis iPhonen vår sitter på et bord og vi løfter den, vil den oppdage denne bevegelsen og lyse opp for å se varsler.
  IOS 10 hovedskjerm

 7. Talemeldinger: Hvis vi har mottatt en talemelding, og vi ikke vil forstyrre, vil iOS 10 automatisk transkribere den for at vi skal kunne lese den som tekst. Vi vet fortsatt ikke om det vil nå det spanske språket.

 8. Bilder: Applikasjonen grupperer nå bildene våre som oppdager steder og ansikter for å ha alt ryddigere. I tillegg oppretter den automatisk en videomontasje med bilder og videoer, med passende musikk og en valgbar varighet.

 9. HomeKit: Nå kommer større integrasjon mellom iOS og hjem. Med Home-appen kan vi koble til alle kompatible enheter og kontrollere dem eksternt, i tillegg til å programmere av og på hva vi vil.

 10. Apple-nyheter– Nyhetsappen er redesignet med et nytt, tydeligere og mer intuitivt grensesnitt. Og sist, men ikke minst, kan vi nå abonnere og lese favorittmagasiner og aviser i den samme appen.

Hva er nytt i iOS 10

I tillegg til alle disse bemerkelsesverdige utviklingene, iOS 10 forbedrer seg i visse aspekter: avslutter den irriterende Photos-feilen på iPhone 6s, i tillegg til at du kan fjerne noen innfødte apper fra systemet. Så, “vi snakker ikke om en mindre oppdatering, men en viktig oppdatering”, som det man vil si.

Hvis Apple ønsket å overraske sine trofaste med iOS 10, har det selvfølgelig mer enn lyktes. Denne siste versjonen gir oss et bredt spekter av muligheter for selve systemet å vokse, så vel som om interaksjon med macOS, tvOS og watchOS. Apple har bygget et integrert system mellom fire store plattformer som få selskaper kan kjempe mot nå. Nedlasting av denne første betaen vil være mulig nå for utviklere, i juli for hele publikum og fra høsten den første endelige versjonen av systemet Det vil være åpent for publikum for nedlasting og installasjon.

Forrige artikkelApple gir ut full video av WWDC Keynote 2016Neste artikkelHvordan Siri fungerer og dets interaksjon med Apps i iOS 10

Lidenskapelig opptatt av alle slags dingser, sportselskere generelt og tospråklig utdanning spesielt. Avhengig av Difoosion og hans familiefilosofi. Jeg fikk en kobling og jeg vet ikke hvordan jeg skal stoppe!