IOS 11.2 Beta 2 kommer for å redde iPhone X

Ikke en gang har det gått en uke siden lanseringen av den første betaen av iOS 11.2, rett før versjonen som endelig følger iPhone X kom frem, iOS 11.1. Fortsatt hviler ikke Apple, og de har forberedt den andre versjonen av betaen til iOS 11.2, selv om det denne gangen har et triks. Og er det ikke alle vil kunne motta Denne nye samlingen for en god grunn, som du sikkert liker de som vil motta den.

Det kan interessere deg | Den første betaen for utviklere av iOS 11.2 er klar

I dette tilfellet har hastigheten mellom utgivelsen av den første og den andre bygningen ingenting å gjøre med å være nærmere Golden Master. Når de er ferdige med å feilsøke oppdateringen, begynner de normalt å slippe nye versjoner veldig raskt. Feilen at Apple har gitt ut denne nye betaen den er fra iPhone X, som ikke var kompatible med tidligere versjoner av testprogrammet.

Hva er nytt i iOS 11.2-versjonen i sin andre beta

Med iOS 11.2 kan du oppdage noen endringer og nye funksjoner for det beste mobile operativsystemet i verden, for eksempel nye avspillingsalternativer i Apple TV-menyen i kontrollsenteret. I tillegg har visse feil også blitt eliminert, for eksempel den som fikk kalkulatoren til å mislykkes når du gjør virkelig enkle summer. Muligheten for at denne oppdateringen endelig gir Apple Pay Cash vurderes fortsatt, men det ser ut til at den er opptatt av å forbedre kompatibilitet som HomePod.

Kompatible enheter og hvordan du laster ned den

Før du prøver å laste ned den nye beta-versjonen av iOS 11.2, bør du vite at dette er et bygg for nå eksklusivt for iPhone X. De bestemte seg sannsynligvis for å gjøre det på den måten for å la alle brukere som har en beta-sikkerhetskopi, hente innholdet på sin nye iPhone. Til tross for dette vil den endelige versjonen av iOS 11.2 være tilgjengelig for alle brukere med mobiltelefoner kompatible med iOS 11.

Kanskje du liker | Apple slipper iOS 11.1 med nye emojis og stabilitetsforbedringer

For å laste ned de utviklende versjonene av iOS må du bruke en av følgende metoder. Første metode, registrere enheten ved hjelp av en profil levert fra Apple-utviklerportalen. Du kan også registrere deg fra iPad eller iPhone på nettstedet til Apples offentlige beta-program, som mottar de nye kompileringene litt senere. I alle fall, prøv alltid å ha en sikkerhetskopi.

via | MacRumors