iOS 11.2 fikser den morsomme beregningen av kalkulatoren

Utvalgt bilde: RedmondPie

Apple slapp nylig den første beta-versjonen av iOS 11.2. Foreløpig oppdaterte biten-selskapets mobile operativsystemprogramvare den er bare tilgjengelig for utviklere.

Hva som er nytt i iOS 11.2 er ukjent, bortsett fra SiriKits ankomst på HomePod. Men antagelig har Apple innlemmet funksjonene til Apple betaler kontanter (mobile betalinger mellom mennesker) i iMessage, blant andre nye funksjoner.

Men hvorfor har Apple vært så raske med å gi ut beta-versjonen av iOS 11.2, selv før den offisielle utgivelsen av iOS 11.1? Svaret er enkelt, en feil.

Apple fikser kalkulatorfeilen i iOS 11.2

Det ser ut til at iOS 11 hadde en veldig nysgjerrig feil, så vel som morsom. Hvis en bruker utførte “1 + 2 + 3” -operasjonen på sin iPhone raskt, resultatet ble 24 i stedet for 6.

Relatert | De 10 triksene du bør lære av iOS 11

Heldigvis, med iOS 11.2 beta, har det bitne eplefirmaet fikset denne feilen. Apple har fjernet noen animasjoner fra iPhone og iPad Calculator-appen. Husk at i tillegg fikk den native applikasjonen av matematiske beregninger av Cupertino-selskapet også en stor designendring i brukergrensesnittet med ankomsten av iOS 11.

Ved å fjerne de nye animasjonene har Apple gjort beregninger raskere og mer effektive, uten å forårsake rare feil som denne. Så, brukere trenger ikke å stoppe når de trykker på en annen knapp av kalkulatoren i hver matematiske operasjon.

Mer om iPadizate | Slik får du tilgang til den vitenskapelige kalkulatoren på din iPhone

Selv om den morsomme kalkulatorfeilen var allerede til stede i prosessen med betaversjoner av iOS 11Det var først i forrige uke at det gikk viralt. Av den grunn har Apple hastet med å presentere en ny beta-versjon av iOS 11.2 og løse problemet en gang for alle.

Spor | Macrumors