contadores Skip to content

iOS 11.3 bryter også skjermer reparert av Apple

De siste oppdateringene til Apples mobile operativsystem, spesielt iOS 11.3, gir problemer til brukere som har byttet ut skjermene sine i tredjepartsbutikker. Men nå viser det seg at skjermene som er reparert av Apple, også gir mange problemer. Hva skjer?

Ikke bekymre deg, iOS 11.3 vil ikke fysisk knuse skjermen på smarttelefonen din … Men det kan føre til veldig alvorlig skade relatert til funksjonaliteten til automatisk lysstyrke fra skjermen.

Hvis du noen gang har brutt skjermen på iPhonen din ved et uhell, vil du vite at reparasjonen er veldig kostbar. Med mindre du har kontrakt på AppleCare + -tjenesten. Det er på grunn av det Mange brukere ender opp med å velge å ta tredjepartsreparasjoner.

Men dette fører til kompatibilitetsproblemer mellom maskinvarekomponentene som samhandler med enhetsprogramvaren. Imidlertid, og vær nøye med disse problemene påvirker også skjermreparasjoner utført av Apple.

Det kan interessere deg | Dette er reparasjonskostnadene til iPhone X

Skjermbilder erstattet av Apple gir problemer i iOS 11.3 med iPhone 8, 8 Plus og X

Problemet det gjelder er at hvis du legger en Apple-skjerm som erstatning på en iPhone 8, iPhone 8 Plus eller iPhone X, enheten vil ikke lenger kunne justere lysstyrken automatisk. Det alvorlige reparasjonssamfunnet har bekreftet dette alvorlige problemet på mobiltelefoner fra USA til Australia.

Det er ille. Veldig seriøs. Se for deg at den nye iPhone-skjermen din går i stykker. Desillusjonert går du til nærmeste Apple Store (selv om reisen tar timer) for å reparere skjermen gjennom den offisielle reparasjonstjenesten. Du gjenoppretter illusjonen etter å ha brukt opp til € 320 når plutselig … en av de mest nyttige funksjonene i iOS 11.3 slutter å fungere. Veldig alvorlig, ikke sant?

Det ser ut til at Apple fikk iPhone-maskinvarekomponenter til å slå seg sammen med hovedkortet i monteringsprosessen, slik at kan oppdage om komponentene er endret under starten av iOS kjører.

Apple ønsker å håndtere alle iPhone-reparasjoner

Vi vet hvordan Apple vanligvis opererer i denne typen saker. Å ha et så lukket økosystem beskytter ikke bare brukernes sikkerhet og gir et visst sikkerhetsnivå, det er også en måte å øke selskapets inntekter betraktelig med tilbehør, adaptere, plattformer, tjenester og … ja, reparasjoner.

Selv om tredjepartsreparasjoner er helt lovlige, har Apple alltid anbefalt å ikke gjøre det. Hvis du prøver å skifte ut Touch ID-fingeravtrykssensor, vil den faktisk slutte å fungere. Kanskje det er grunnen til at Apple bestemte seg for at enhetene oppdager når en komponentutskifting skjer.

Spor | Cult of Mac