contadores Skip to content

iOS 11.3 kommer med 4 nye Animoji og en kontroversiell funksjon

Ankomsten av iOS 11 har vært svært etterlengtet gjennom hele 2017, helt til slutt 19. september brukere de kunne laste ned den endelige versjonen av dette operativsystemet. Endringene er kjent for alle, den berømte Ikke forstyrr mens du kjører, skjermopptaket og mange flere som vi har fortalt lenge.

Men det er tydelig at det aldri regner etter alles smak, på iOS 11 er det en meningsdeling. Vi finner brukere som hater det og ikke vil gå fra iOS 10.3 til andre som er strålende fornøyd med det. Det er sant at siden Apple har klart batterygate Det har ikke hjulpet så mye.

Det kan interessere deg | 4 grunner til at iOS 11 er det minst installerte operativsystemet, ligner iOS mer på Android?

Hva det har for våren, iOS 11.3, gir en ny vri til animojiene og legger til fire til de tolv som allerede eksisterer. Dette er en løve, drage, bjørn og hodeskalle. Eierne av en iPhone X er heldige, da.

Nyheter kommer også med ARkit, den augmented reality-plattformen som lar applikasjoner tas til en annen dimensjon, og som gir brukeren muligheten samhandle annerledes med mediet. I tillegg til dette er et batterihåndteringssystem introdusert for eldre enheter, det kan sees at Cupertino-selskapet har lært av kontroversen som hadde oppstått i dagene før jul om ledelsen.

Det kan interessere deg | 2 av 3 iPhone har allerede glede av iOS 11

Denne funksjonaliteten vil indikere for brukeren om det er nødvendig å bytte ut batteriet og styre måten vi bruker energi på iPhone eller iPad. Det synes som en slags anonym chat er også inkludert for å kommunisere med selskapet.

Helseapplikasjonen vil også komme fornyet, siden den tillater brukeren sjekk din medisinske og historiske poster, med sikte på å få en større oppfølging av hans generelle fysiske tilstand. Som vi kan se, endringer som prøver å gjøre deg forelsket i iOS 11 igjen.

via | theverge