contadores Skip to content

iOS 11.4.1 har kommet med en stygg overraskelse

Apple lanserte nylig iOS 11.4.1-utgivelsen for iPhone, iPad og ipod touch. Hovedsakelig var denne versjonen ment å korrigere noen feil som er til stede i det mobile operativsystemet, men kom med en ubehagelig overraskelse: et veldig frustrerende problem for mange brukere …

Et stort antall brukere av iPhone og iPad har rapportert at etter oppdatering til iOS 11.4.1 på enhetene sine, De kan ikke oppdatere noen applikasjon fra App Store igjen.

Som indikert av følgende bruker gjennom en tweet, “App Store viser mange apper som skal oppdateres, men når du trykker på oppdateringsknappen, oppdaterer de ikke.”

Fra den offisielle Apple Technical Support-kontoen de har ikke klart å finne en løsning på problemet. De anbefaler vanligvis å sørge for at Wi-Fi-tilkoblingen er aktiv, logge på iCloud igjen eller ganske enkelt starte iPhone på nytt. Ingenting av dette har sett ut til å virke.

Opprinnelig skulle iOS 11.4.1 være den siste oppdateringen av iOS 11, siden iOS 12 er i ferd med å bli utgitt etter presentasjonen av nye produkter i begynnelsen av september. Men med dette problemet, kanskje vi vil se en mulig iOS 11.4.2 … eller ganske enkelt, løsningen er i serverne i App Store så det ville ikke være nødvendig å utvikle en ny versjon av iOS.

Opplevde du dette problemet etter oppdatering til iOS 11.4.1? Fortell oss om opplevelsen din i kommentarene.