IOS 11 er her, dette er alle nyhetene

iOS 11: Alt om det nye kontrollsenteret

Det har v√¶rt en WWDC full av overraskelser. Selv om det er sant at de aller fleste nyhetene som Apple har presentert vi allerede visste takket v√¶re ryktene og lekkasjene, har selskapet avsl√łrt noen funksjoner i iOS 11 som vi synes var fascinerende.

Kan v√¶re de mest fremragende funksjonene i iOS 11 De er: den nye designen av Dock, funksjonene i App Switcher, endringene introdusert i brukergrensesnittet til App Store, forbedringene i Siri og … Det nye kontrollsenteret!

iOS 11

Det ser ut til at Apple endelig har bestemt seg for balansere balansen mellom tilpasning, enkelhet, minimalisme og funksjonalitet i ditt kontrollsenter iOS 11. Selv om det er ting å forbedre seg, har vi elsket det!

Hva er nytt i iOS 11 Control Center

√Ö aktivere Kontrollsenteret i iOS 11 forblir n√łyaktig det samme som i tidligere versjoner av det bitne apple-selskapets mobile operativsystem. Bare skyv fingeren opp fra bunnen av iPhone og / eller iPad og … Der er den!

Men den store overraskelsen kommer n√•, og det er det iOS 11 Control Center vises p√• en side. Den har ikke lenger tre forskjellige paneler (for systemet, for HomeKit og for Apple Music), men brukergrensesnittet er mye st√łrre.

IOS 11 Control Center har, som du vil se på bildene, forskjellige flytende elementer spredt over hele skjermen. Den er mye mer tilpassbar og interaktiv, og har 3D Touch-funksjoner som gir tilgang til flere applikasjoner og funksjoner.

En annen overraskelse fra WWDC angående Kontrollsenteret er at den nå vil være tilgjengelig på iPad App Switcher.

App switcher

På designnivå er det bedre organisert, men Apple har valgt en nyanse av svart som kanskje ikke blir likt av alle brukere som er vant til hvitt etter mange års bruk.

Oppdatering: Vi tester betaversjonen av iOS 11, og det ser ut til at det er mulig å tilpasse elementene i Kontrollsenteret i iOS 11. Endelig!

iOS 11

Hva synes du om de nye endringene til iOS 11 Control Center? Tror du Apple vil tillate å legge til elementer og knapper?