contadores Skip to content

iOS 11 bruker batteriet til iPhone eller iPad dobbelt så raskt

Vi kommer ikke til å bedrag deg, iOS 11 er et sant undring når det gjelder nyheter og muligheter for å gjøre iPhone (og spesielt iPad) mer nyttig. Imidlertid har den et par detaljer som vi ikke liker for mye: den første er den særegne styringen av Wi-Fi- og Bluetooth-tilkoblingen fra Kontrollsenteret, og den andre er dens brutalt batteriforbruk.

Hvordan, det har du ikke lagt merke til? Kan ikke være! Hvis du har vært de rundt 10% som har blitt oppfordret til å oppdatere til iOS 11 siden sist tirsdag, har du helt sikkert måttet oppfatte at batteriet tappet raskereFor ifølge en analyse gjort av det spesialiserte mobilsikkerhetsselskapet Wandera, gjør det det dobbelt så raskt som iOS 11.

iOS 11 sluker batteriet dobbelt så raskt som iOS 10

Wandera analyserte for å bestemme hva slags effekt iOS 11 gir på Apple-enheter forbruket til 50 000 brukere anses som moderat til intensivtSå de klarte å finne ut hvordan autonomien til iPhone eller iPad har endret seg med oppdateringen.

I følge dataene deres er gjennomsnittlig tid det tar for en bruker å gå fra 100% batteri til 0% med iOS 10 med fortsatt bruk 240 minutter. Den samme beregningen for iOS 11 gir et overveldende resultat på 96 minutter. Det er 60% mindre, kom igjen, det som du har en noe gammel Apple-terminal, du kommer til å merke det brutalt: du vil bo fast i et utsalgssted. Et annet alternativ er å gå tilbake til iOS 10.

Det er klart, med de nye enhetene iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X vil disse tallene forbedre seg betydelig, men ikke mye mer heller. Og ja, batteriene vil være nye, men de er ikke mye kraftigere enn iPhone 7 (selv om energiledelsen er mer effektiv). I alle fall uansett hvilken enhet du har, Vi anbefaler at du følger tipsene våre for å spare batteri i iOS 11.

Via | BGR