contadores Skip to content

iOS 11 er allerede kunngjort, men iOS 10 fortsetter å føre krig med en ny beta

Det er over en uke siden vi fikk se alt Apple hadde i vente for årets WWDC. Som alle år, Vi har hatt gleden av å kjenne den neste store oppdateringen av Apples mobile enheter, iOS 11, Og sannheten er at til tross for alle manglene den kan ha som en beta i dag, har det vist seg å være et fantastisk utvalg av hva Apple forbereder de kommende månedene.

I slekt | 5 grunner til ikke å røre iOS 11 med en pinne

Spesielt på iPad, den nye versjonen av iOS det vil være et pust av frisk luft sammenlignet med alt vi har brukt tidligere. Fra den nye Dock, til en enda smartere Siri, iOS 11 vil representere et betydelig sprang i funksjonalitet, samt optimalisering. Men for Apple er det ikke bare iOS 11, som vi har blitt påminnet i dag med en ny beta-bygging av iOS 10.3.3.

En ny betakompilering som bringer oss nærmere enn noen gang den endelige versjonen

iOS 11 og iOS 10

Den nye versjonen er ikke fullpakket med nye funksjoner som iOS 11, men den løser en serie feil og sårbarheter som uten tvil vil være nyttige for å unngå fremtidige problemer med våre enheter. Viktigheten av dette er at iOS 10 vil være den nyeste versjonen som er kompatibel med 32-biters enheter, derfor er det viktig at brukere som ikke kan endre enhetene sine, har en versjon så sikker som mulig.

Det kan interessere deg | iOS 11: alt om den nye og redesignede dock

Dette nybygget er en del av en pågående utvikling, altså for øyeblikket vil det bare være tilgjengelig for brukere som er registrert i Apple-utviklerprogrammet at de ikke er i betaen til iOS 11. Det er mulig at det i løpet av de neste timene vil nå det offentlige betaprogrammet, selv om det ennå ikke er helt trygt på grunn av nærheten til den offentlige betaen til iOS 11, som tydeligvis vil ha prioritet på slutten av dette måned.

Kilde | MacRumors