Apple viser deg på video alt du kan gjøre med iOS 11

iOS 11 GM for utviklere nå tilgjengelig. Hvordan laster du ned den?

Apple slapp nettopp iOS 11 GM-betaen til utviklerne for testformål, en uke etter å ha sluppet den nyeste betaen og mer enn tre måneder etter presentasjonen av den nye oppdateringen på WWDC fra 5. juni sist.

Registrerte brukere kan laste ned den nye versjonen av iOS 11 fra Apple Developer Center eller av OTA når riktig konfigurasjonsprofil er installert.

iOS 11 bringer ganske mange designendringer, inkludert et tilpassbart kontrollsenter og en ny låseskjerm slått sammen med varslingssenteret. Apple-betalinger peer-to-peer ville komme til Meldinger-appen, som også vil bli forbedret med en ny pakke med applikasjoner Og det er en funksjon Ikke forstyrr mens du kjører som er designet for å hjelpe sjåførene med å holde fokus. Siri, Photos, Camera-appen og de får nye funksjoner og forbedringer.

ARKit for utviklere vil bringe en rekke nye applikasjoner og spill med augmented reality til iOS-enheter, og en ny Core ML SDK vil tillate utviklere å lage enda smartere applikasjoner. iOS 11 er også den største oppdateringen for iPad, med en nye Dock som introduserer forbedringer i multitasking, en filapplikasjon for bedre filhåndtering, bedre støtte for Apple Pencil, en forbedret applikasjonsskifter og en dra-og-slipp-funksjon for hele systemet.

Hva er nytt?

Denne oppdateringen bringer mindre endringer og forbedringer av noen feil, så selv om vi ikke ser store endringer på det estetiske nivået, er det interne endringer, siden det er den endelige versjonen, som er virkelig interessant.

Hvordan laste ned den nyeste betaversjonen av iOS 11 for iPhone og iPad

Følg disse trinnene for å laste ned GM-versjonen av iOS 11:

1.Koble iPhone / iPad til PC / Mac via USB.

2. Åpne iTunes.

3. Lag en sikkerhetskopi.

4. Gå til Apple Developer Center.

5.Trykk på Last ned nye Betas-fanen

6. Gå til delen dedikert til iOS 11.

7. Følg trinnene for å fullføre registreringen (ID, passord, installere …).

8. Trykk på nedlastningsknappen i iOS 11-delen.

9. Programvareprofilen iOS 11 vises på iPhone eller iPad.

10. Godta vilkårene.

11.Velg alternativet “Installer” i øverste høyre hjørne.

12. Når nedlastingsprosessen er fullført, klikker du på Start på nytt-knappen for å bruke endringene.

Interesserer deg: iOS 11 vs Android Oreo: dette er de beste funksjonene

iOS 11 er tilgjengelig for både registrerte utviklere og offentlige betatestere og blir løslatt for publikum 19. september, som kunngjort i dag i hovednotatet.

For full informasjon om alle de nye funksjonene som er inkludert i iOS 11, må du huske å sjekke ut vårt omfattende sammendrag av iOS 11 på iPadizate. Skal du installere det, eller vil du vente til tirsdag? Legg igjen dine kommentarer, vi venter på deg i neste innlegg.