contadores Skip to content

iOS 11: Hvilke funksjoner skal Apple ha på iPhone og iPad?

Apple bekreftet nylig WWDC-datoen i 2017. Selskapet vil presentere oppdatert programvare for iOS, macOS, tvOS og watchOS mellom 6. og 9. juni.

Presentasjonen av nye versjoner av Apple-operativsystemer vil bli holdt på McEnery konferansesenter fra San José (California) og uten tvil en av hovedpersonene vil være iOS 11.

Foreløpig er iOS 10 et veldig komplett operativsystem, men det er langt fra perfekt. Derfor i denne artikkelen vil vi nevne alle de funksjonene som Apple bør ha i iOS 11 for å imøtekomme behovene til iPhone- og iPad-brukere.

Modus med lavt forbruk

bajo-consumo-ios-9

Med ankomsten av iOS 9 innlemmet selskapet til det bitte eplet en interessant funksjonalitet kalt “Lavt forbruksmodus” for å la brukerne spare batteri mens de bruker enhetene sine. Imidlertid denne funksjonen bare tilgjengelig på iPhone, og ikke på iPad, så det vil være et flott tillegg for nettbrett med iOS 11.

plassering

Control-Center-iOS-10-640x307

Vi har bedt Apple om å tilpasse elementer i kontrollsenterets brukergrensesnitt i lang tid. Men siden det neppe er sannsynlig at selskapet tillater deg å tilpasse knappene sine på iOS 11 bør du legge til en knapp for å slå plassering av og på (og en annen for mobildata).

Mer om iPadizate | Hva trenger iOS 10 for å være perfekt?

Volum

iOS-10-Control-Center-concept-cover2

I iOS 10 ble Kontrollsenteret fornyet med veldig interessante funksjoner og en ganske elegant designendring. Et panel for HomeKit og et panel for Music er nå tilgjengelig. Men volumkontrollen for lydavspilling er i Musikk-panelet og for noen brukere er det noe ubehagelig og lite funksjonelt. Så vi tror Apple bør returnere volumkontrollen til hovedkontrollsenterpanelet.

Nattmodus

mørk-ios-10-post

Det spekuleres i at Apple tenker å implementere en nattmodus, en teatermodus eller en mørk modus på iOS. Uten tvil vil det være en veldig nyttig funksjon både i reproduksjon av innhold og i bruken av applikasjoner.

Skyv for å låse opp

ngovxvb9g3a6vqt25l4x

Apple fjernet den ikoniske “Slide to unlock” -funksjonaliteten i iOS 10, men siden den gang brukere har vært veldig kritiske til nye metoder for å låse opp iPhone og iPad. Forhåpentligvis kommer denne funksjonen tilbake i iOS 11 sammen med en innebygd Hjem-knapp på skjermen eller med ansiktsgjenkjenning. På en eller annen måte kan begge funksjonene kombineres for å forbedre brukeropplevelsen.