contadores Skip to content

iOS 11: hvordan iPad multitasking vil endre livet ditt

  iPad multitasking

IPad-brukere som installerer iOS 11 i september, vil ha muligheten til å titte med fremtiden for multitasking på mobile enheter. Apple har introdusert noen veldig interessante forbedringer innen multitasking.

Til nå tilbød multitasking bare tre funksjoner: Slide Over, Split View og Picture-in-Picture. Slide Over er en måte å åpne en applikasjon på siden uten å forlate det du gjorde. Split View lar deg samhandle med to apper med delt skjerm, og Bilde-i-Bilde brukes til å spille av video mens du gjør andre handlinger i bakgrunnen.

Multitasking

Nå, med iOS 11, har Apple integrert tre nye elementer i multitasking: Dock, App Switcher og “dra og slipp” -funksjonen.

Brygge

  iPad multitasking

I iOS 11 vises dokken når du skyver fingeren opp fra bunnen av brukergrensesnittet. Blant de mest interessante nyhetene om Dock, finner vi at det kan påkalle funksjonene for delt visning og lysbilde over ved hjelp av berøringsbevegelser. Det vil si å holde fingeren trykket på en app i Dock og flytte den mot toppen.

I tillegg vil iPad Dock tillate inkluderer opptil 15 applikasjoner i iOS 11. Noe som blir verdsatt, og mye. Vi hadde bedt om det lenge!

Dra og slipp

iOS 11

Takket være implementeringen av “dra og slipp” -funksjonen, vil brukerne ha muligheten til det flytt tekst, bilder, videoer og til og med filer fra ett program til et annet med en enkel gest med fingrene på skjermen. Det er veldig nyttig, og det vil forbedre produktiviteten til multitasking for iPad.

App switcher

  iPad multitasking

På den annen side har vi endringene introdusert i App Switcher, du vet, brukergrensesnittet dedikert til multitasking åpne programmer. Både Kontrollsenter og Dock vises nå i App SwitcherPå denne måten vil brukerne være i stand til å samhandle med mer innhold samtidig.

I tillegg har multitasking i iOS 11 forbedret brukeropplevelsen til Split View og Slide Over-funksjonene. Og det er at tidligere, med iOS 9 og iOS 10, var prosessen for å bytte fra en applikasjon til en annen noe vanskelig og veldig omviklet. Hva synes du om disse fordelene? Bruker du regelmessig multitasking på iPad-en din? Hva synes du om endringene?

Spor | Macworld