contadores Skip to content

iOS 11 i aksjon: det er dette som er nytt

Det nye operativsystemet til giganten fra Cupertino Det kan ikke virke som en stor oppdatering ved første øyekast, men jeg kan forsikre deg om at det er det. Selskapet har innarbeidet mange nye funksjoner, endringer, forbedringer og API-er som utviklere allerede har kunnet teste siden WWDC 2017.

Denne uka, Apple ga ut den andre beta-versjonen av systemet, iOS 11 beta 2. Denne versjonen inkluderer mange feilrettinger som utviklere – og ikke så utviklere – vil sette pris på. Med denne andre versjonen dukket det også opp en liste over nye funksjoner og endringer som Apple-fans ikke visste om.

Deretter skal jeg vise deg noen av de beste nye funksjonene som iOS 11 beta 2 bringer oss.

Du kan slette den nylige delen i iPad Dock

nyheter iOS 11
Den nye delen av iPad Dock, nyere applikasjoner, det mot å vise nylig åpnede appikoner på forskjellige enheter, kan deaktiveres fra og med iOS 11 beta 2 fra innstillingsmenyen.

Apple Maps FlyOver og Indoor Maps

nyheter iOS 11
En ny funksjon av Apple Maps som lar oss se byen som aldri før. Det plasserer oss på toppen av en by og lar oss se omgivelsene våre ved hjelp av enhetens gyroskop.

I tillegg, også lagt til en funksjon for å vise kart og interiørplaner for bygninger som flyplasser (innekart). Med denne funksjonen vil det være lettere å orientere oss i veldig store bygninger.

Del skjermbilde

Fang iOS 11
Når du tar et skjermbilde med telefonen, vil fangsten vises i nedre venstre del av skjermen. Hvis du trykker og holder på dette bildet, vises delingsalternativene, noe som ikke var tilgjengelig før.

Det kan interessere deg | Å redigere skjermbildene dine i iOS 11 vil være enklere enn noen gang

Ikke forstyrr modus mens du kjører

nyheter iOS 11
Denne funksjonen var allerede synlig i forrige beta, men fungerte ikke som den skal. Nå når du aktiverer det, mobilen oppdager automatisk når du er i en bil og aktiverer ikke forstyrr modus.

På samme måten, Du kan konfigurere en standardmelding som skal sendes når noen prøver å kontakte deg. I tillegg til å konfigurere denne meldingen, vil iOS gi alle som ønsker å kontakte deg muligheten til å merke meldingen som presserende og sende den uansett. Siri vil også deaktivere alle tekstresponser når denne modusen er aktivert.

Her er en video hvor noen av de nye funksjonene til iOS 11 beta 2 blir forklart (på engelsk). Vi har en detaljert liste over alle de nye funksjonene på 9toMacs blogg. Og er at denne nye versjonen av operativsystemet lover mye. Den har flere nye funksjoner designet spesielt for å gjøre livet enklere for oss og slik at vår erfaring med iPhone eller iPad blir bedre.

Kilde | bgr.com