contadores Skip to content

iOS 11 lar deg deaktivere Touch ID for å beskytte personvernet ditt i en nødsituasjon

Bare i går snakket vi om personvernlover, og er at Apple har gått sammen med andre teknologiselskaper for å forhindre myndigheter fra få tilgang til dine private data uten rettskjennelse. I dag, underlig nok, har det blitt oppdaget at iOS 11 vil ha en ny funksjon relatert til beskyttelse av brukerdata …

Tilsynelatende har Apple introdusert en hemmelig funksjon som lar brukerne gjøre det med vilje å deaktivere Touch ID-funksjonen for å unngå problemer i en nødsituasjon. For eksempel, hvis en politimann tvang deg til å låse opp iPhone-en … eller hvis en tyv ønsker å stjele terminalen din.

iOS 11 har mye nyheter for iPhone og iPad. Noen få nyheter som er spesialdesignet for å gjøre livene våre litt mer behagelige. Fra iPadizate har vi analysert i dybden alle de nye funksjonene i iOS 11, men denne hemmelige funksjonen har virket oss uten tvil en av de beste **.

Hvordan vil deaktivering av Touch ID fungere i iOS 11?

Å midlertidig deaktivere Touch ID-funksjonen i iOS 11 hva du trenger å gjøre er trykk på av / på-knappen fem ganger på rad.

Denne handlingen vil aktivere SOS nødanrop, noe vi allerede visste på lenge. Men også, også forhindrer at iPhone låses opp av fingeravtrykssensor med Touch ID.

I tweeten kan vi lese en engelsk tekst som indikerer at “iOS 11 vil endre spillereglene for Touch ID. Trykk på av / på-knappen 5 ganger raskt og åpne den andre skjermen, men tvang også passordet for å låse opp! ”

Med andre ord kan ikke iPhone låses opp med Touch ID-funksjonaliteten hvis du har aktivert nødanropet, men i teorien vil det være med passordet. Hva synes du om denne funksjonen?

Spor | Cult of Mac